PILLUUTA.
*******
-En millää viekkauvella enkä tyrkyllä työnny tänne Naamaan. vaen pelekän oma tahtoni jäläkeen olemattoman maeneeni pilluuseen. Jos ketä ärsyttää nii siinon laajakaestaa porhaltaa ohi! Katotaampa mitä asijatonta löytyy asijaksi tähtien välistä!
***
Vielä pittää tähentää sitä, kenenkää mieltä en taho pahottaa. Jos jostaki teksti tuntuu rienaavalta tae asijattomalta, nniin se johtuu meikäläesen huumorintajusta . Tae väärinkäsityksestä. Toevon kumminki, että jokukkkaa teksti herättää ajattelemaan tai vettää suupielen virneeseen,
***
Vaen asijasta toeseen tae kuuventeentoesta. Ihanko joku tosissaan puhhuu maalimanlopusta? - tana minä sitä en korvaa lotkaota moeselle menolle. Leipäkyrsää naamarriin, siinon epistollaa nokko. Ei oo huoli jyrsimässä lompakolla. Se on vain niillä jolla lompsa pullottaa... Pullot on palautettu!
***
Vaen ratsut ja satulat hukassa. Jos silimään sattuu on lääkäri lähellä. Pahasilimä kattoo aijanravosta pahat mielessä. Myrskyn silmässä vanha navetta eikä kunnolla ole väliä... Mausteen kanssa kelpaa. Jos joku kummastellee: Mitä se nyt? Vastaan: - puhe on kiertoilimasu pirun puuhille!
***
Jaa - eikä ennää tule? Sillon ei palijo menekkää. Taseet on tasaset ja nollapeli kulkee ja sulkee turhuuven- markkinat ja toripäivät. Rahat säästyy ja itekuhi istuu rahakasanpäällä ja laskee rahojaan. Nostot jää tekemättä, eikä koti täyty roinasta. Uutta ei tarvii jos vanhassa varaa!
***
Ahaa! Ajatteli hän, eikä muista mistä se oli kyse vae oliko vaen pelekkää tuulen huminata. Kuunnelkaamme kun pakkanen panee sitä parastaan!