TUASSIIHAN tässä ollaan sorvin ääressä.  Kokkeillaan jottae sorvata. Sitten mee sanomaan mitä on tyrkyllä. Säästä voes sev verran maenita, että +15.4 on mittarissa.  Ei paha! Jos se siitä kesäki! Vaen sitte hana aoki ja katotaan mitä tullee.
***
ENNUSTAMATON hetki lyö kasvoille kauneusnaamion. Apua huutaa heikommat ja rohkeat elvistelee liskojen yössä, työssä puurtaa työtätekevät ja herroilla optijot lankeaa. Kankeaa on välillä vanhan konin juoksu, mutta suuri palkinto oottaa ottajaa.
***
SURULLA huomaa taas jonku itkeneen murheisen alennustilaa, kun home pilaa kaiken mihin tarttuu, mutta karttuu syntikuorma ja hermo katkeaa. Toivotaan pahinta, pelätään parasta, kukaan ei varasta huomista päivää.
Lukematta on lukemattomat kirjat ja riippumaton ajattelija ei jouva kiikkumaan eikä riippumaan löysissä kannattimissa.
***
AASIALAESELLA linjalla mennee halavalla. Silimät vinossa ja suu mutrussa. Tuskin saa sanasta suuta, on muuta mielenpäällä. Kehenot on kelit kesällä, talavisaekaan kyllä luistaa, jalas nimittäin , vaikka Kesällä jalas ei housuja, silti huolia piisaa.
***
KOVAA on kallo hevosella -visaa. Nuijan kopautuksesta asijat varmat, vain harvat tietää, miksi nauta hautaa tarvii?Lihat pilalla. Liikaa antipijooppija. Maistuu pahalle jos maistelee. Haistelessa tuntuu verenmaku suussa. Puussa laulaa paskalinnut ja Motturinpäeväläiset, harakat ja varikset, korppi ei korpin silimää noki vaen nielasee koko käjen. Näen olleen käki ei kuku eikä kuu kumota.Rauallisin mielin huomiseen. MOI! -O-‎22.‎6.‎2015‎