POTUT.
***
Siemenperunan turvin katsomme tulevaisuuteen. Perunasta versoo läskiä luitten päälle ja alle sortuu pimeä kansa. Jouluporsas on nukkunut pommiin, ei herää hommiin vaan nukkuu onnensa ohi. Sika on onnellinen omena suussa.
***
Kuussa maanpimennys. Kuu kiurusta ja pystyy se peipponenkin. Pakkanen panee parastaan ja heikommilla on hätä kourassa. Käki kukkuu kuusosessa ja huomenna on markkinat.HelppoHeikki pistää halavalla.
***
Ei pidä häiritä äreää naista, sillä armoton on loukattu nainen. Monenlainen tuomio kypsyy vatsassa. Odotan kuuta nousevaa. Kiikarilla tsiikaan menneisiin päiviin...
***
Monenlaista vastaan kävelee. Liikettä niveliin. Luukato on ikävä murhe. Linsseistä ei apua jos papua tarttee niin apu on lähellä. Paitti silloin kun on ottanut onnen omiin käsiin.Eikä pelkää tulevaa.
***
Vaimo huutaa eläimen tuskaa ja kissalla karkasi yksi henki. Kaheksan jälellä, Karvoja suussa. Mielettömyyksien markkinat kauppaa onnea alennuksella. Älä mene halpaan. Rahalla saa laatua.
***
Saattaa kaatua vahvakin rakennus. Mestarit kuolleet. Poropeukalot yrittää tehdä kunnollista. Sutta kumminkin luvassa ja mestarit nauraa pilven reunalla hukkuneita taitoja. Maitoja ryypätään ja nähdään punaista! Iltataivaalla pilvellä on kultainen reuna.