Tutkimus on hyvin tärkijä tekijä ihimiskunnan hyvinvoinnin takkaamiseksi. Lienee siis aeka hiukan vettää sivvuun salaisuuvenverhua ja tihata mitä siellä näkkyy.
***
Antaumukselle alamme seuraamaan syntisen käyttäytymistä kiirastulessa. Sula se ei mutta muuttaako muotovvaan? Onko paineita tarpeeksi? Mielenkiintoinen seikka on lopputulema.
***
 Millon prosessi päättyy voi vain arvata.Jotkuhan sannoo seon ikunen ja loputon. Uskuvakko kuulopuhheita.Pappi sannoo että usko tullee kuulemalla? Täh! Mennee mihin mennee. Tulemisessa omat tuskasa. Mennään vaen aena eikä meinata.
**
Olemattomat rahat tallessa pankin holvissa. Lunastus kun on yhdestoista hetki. Hetkihän se on joka lyö. Kuka varroo paljaita kylkiään, vai oliko se vasta? No tervemenoa saunaan, siellä se karsta tippuu- laipiosta meinaan ja on nokinen kuin eiliset missit.

***

Oho, livahtiko rasismiin? Ei ollu meininki, pelekkä ajatuspoloku jota pitkin en lähe kulukemmaan. Väristähän ei oo kiinni, kuha on musta! Suojaväri öisiä seikkailuja varten. Mustaa aotua on pmijässä vaekija varastaa. Kuka pelkää mustaa miestä, pentuna leikittiin. Nytkö pelkää tosissaan? Onko näen?