...kyllästyä. Mihinkäkö? No, nuihimpa helteisiin.On palattu normaaliin hyytävään kolleuteen.+11  Se on tätä. Ennää puuttuu täyvellisyyvestä, että alakaa sattaan - lunta . Eipä maalata pirunnaamaa seinälle. Tullee se maalaamattakin. Kuten arvoisa lukija huomaa alotin aamun kitisemällä turhia. Sehän pittää lahajana ottaa jokkaenen aamu - tuuli mistä tuuli - tae vaekka oes tyventäki. Semmoset asijat joehin on mahoton vaekuttaa on paras ottaa iisisti - tieysti napista voe. Ei kae se asijaan vaekuta - vaen tulipahan sanottua!

Pittää olla kumminki tyytyväenen jokkaesesta aorinkoesesta päevästä. Niin kun tässänämä helluntain säät. Ei voe olla ku tyytyväenen, niinkun huutokaoppakeisari, voetolle jäätyvään. Se se on muuten lupsakka ukko. Harmi kun ohojelma loppu. Uusintaahan sitä nyt pukkaa joka kanavalta... Kolijana sajepäevänä oes aekaa vaekka töllöttää. Ompahan poessa pahhuuvesta.

Turhaa tässä vielä valitusvirsiä rustaa  kun kesä on vielä tulematta. Kevvään loppuja selevitellään. Kesä tullee kesä kuussa - tuuli mista tuuli.Nyt on kyllä mukavaa olla tuolla pihalla . Ei oo vielä pahemmin itikat ja kärpäset häerimässä. Murkun paholaeset kumminki kiipijää koepija pitkin . Mitäpä ne hakenee? Pesäpaekkaa lahonneesta pöntöstä? Nii ylös en oo laskenu. Mestannu julumasti, vaekka en liharuokaa oo meinannu. Muurahaenen puolestaan kokkeili ihimispaestija. Iski hampaasa ahanaasti reiteen. Hitsi vie ei kae tässä elävältä sentään? Miksi se purasi? kas siinä kysymys. Yrittiko tuo helekatti raahata saaliin kotimökille?Sattu vaen liian paenava otus. Ei yltäny jallaaat maahan. Raoha hanen muistollee. Terävä oli hammas.

Joo vaen eikae se paranemalla kummene. Entisessäki on piteleminen.Se voe olla että valijastan taas runoratsun reilaan ja väännän jonku riimin muistiin. Siinä se aeka kulluu- kuluttamatta. Ei ees huomaa kun on jo ehtoo.Näessä merkeisä seon moro! -O-