VARSITIELLÄ:
***
Taas onn yksi etappi elämänvarsitiellä takanapäen. Kyyti on verkkasta ja ajokki keheno. No pysyy paremmin kapijall tiellä, Murijoohan se tuo maalima tuota kehenompaa eläjätä. Jos eijoo luikasta niin on kuoppasta. Herkästi siinä tuiskahtaa turvalleen. Siitähän tietysti on seoraoksena ylösnousemus. Ajankohta huomijoijjen homma mahtuu hanskaa, siis jos hyvin sattuu niin siivet siinä selekään saa. Tietysti katkenneillaki luilla voe selevitä, mutta ei se naorata vaekka oes kuinka huumorimiehijä jos on sääret poekki ja kallo halaki.Henkisestihän sitä saattaa kupsahtaa tuontuosta, sitä vaan ei kukkaa välttämättä näe.
***
Nyt ei pijä vettää liijan äkkinäesijä johtopäätöksijä. Henkilökohtasesti en oo kupsahtanu, mutta lehestä luvin, että semmostaki on päässy sattumaan. Mitä vanahempi on niin sen helepommin se maa vettää puoleesa - ja vaohilla. Näenollen pitäsi olla tarkkana mihin astuu.
***
Monenlaesta kuperkeikkaahan sitä elämisen valtaväölillä itekuhi joutuu tekemään. Siis henkisesti. Millon jalat vetasee alta. Omat valinnat ratkasee. Toesinaan hyväki kaveri kampittaa. Naoraa rellottaa päälle jos on sitä sorttija. Vahikonilohan se taetaa olla varsin arvostettu ilontuoja. Vaekka moni ei sitä tunnusta, niin mielessään riemuttee jos vittumaselle naapurille käö kehenosti. Saattaapa moni sanuva, että seoli sille saatanalle ihan oekein. Näen on vaekka sama tyyppi saattaa luritella kohta lähimmäesenrakkaotta ja suvattevaesuuttaan saahakseen säjekehhää oman pääsä ympärille.
***
Raatollinenhan ja itsekäshän se on itekuki sopivassa tilanteessa.Jos joutuu ittesä panneen likoon, niin hyvin moni pakenee tilanteesta. Meno on kuin Venäjällä. Oon katellu Juutuupissa noeta vitejoeta Venäjän liikenteesstä. Siellä näöttää uhuri saavan olla tuskissaan kauan ennen kuin joku aottaa. Ja pelastustilanteissa paekalla saattaa olla väkijä kuin markkinoella, mutta apua annetaan hyvin hittaasti, vatuloemalla toesarvosija asijoeta. Suomessa se uhri lienee tärkein?Nyt ykköstä silimään ja etteen päen.