Keväisiä tuulija jopa myrskyjä lupailee. Lumet on kohta häipyneet. Hiirenkorvaa pian pukkaa puut ja pensaat. Kollikissojen juhulat alkaa olla ohi. Sipilä punoo kestävää köyttä vetääkseen Suomen suosta. Onnistuuko? Sen aika näyttää. Tällä katsomalla - Valtakunnassa kaikki hyvin!
***
Marketeissa mammutit melskaa ja lasikaupassa norsut. Ei hetkenrauhaa saa markkinavoima. Taatelit kasvaa kauniisiin oksiin ja tyydyttyen huokaa nuori morsian.
***
Kivinen sydän on kova ja raaka. Illankajo antaa pehmeän hohteen kun löytää kohteen suuressa kaipuussaan. Onnen kantamoinen ylittää takarajan eikä mittanauha riitä
***
Arpa on heitetty, saiko kukaan kiinni? Se on tuurissa kellä on suuri, se juuri josta kasvu alkaa, ylimalkaan siinä se on pihvi ja lisukkeet. Aromivoi antaa mahtavan mauan.
***
Haikuja vetäen voi saada syövän, sen kuolleeksi lyövän. Peli on pelattu, vaikka vasta vähän selattu, elämän kirjan lehtiä. Pitää ehtiä olemaan maailmankansalainen, ja ainokainen henki lentää pilvelle.
***
Päästöissä löytyy ja tuotot plussalla. Maailma pelastuu? Kenelle? Kas vaikeaa on olla ja elää . Aina on joku vastaan ja joku peesaa. Joku huutaa hallelujaa joku kiroaa saatapeetä. Voi ihmiset poloiset. Mihin me ollaan menossa.
***
Junat lakossa ja veturit vetää kaikista ovista, lovista paistaa hentoinen valonsäde. Suuressa maljassa killuu boolia, siellä piiloilee räyhähenki. Pohjalla lepää nukkumatti!
***
Kapellimestarilla puikko hukassa. Rytmi sekaisin ja kaaos paikalla. Mitä voisi keksiä että löytyy rytmi paikalle ja Rauha on rientänyt iltalomalle. Täytys tehrä jotain...?