Vääristynyt käsitys vie virstan väärään. Napaa ei näkyvissä, kalottia pukkaa, silimät tummat niinku ja syksyksi se alakaa. Yö jalakaa jomottaa ja kaeken yllä kuu mollottaa. Pimeys tollottaa akkunan takana.
***
Tunturissa tuulee ja kauas näkee ja jos laskee mäkee tullaan alaspäin. Kaikki taas pieninä palasina männyn juurella. Joka kuuseen kurkottaa ajjaa mäntyyn pahki. Susille ruokaa moni huokaa. Susi Pulliaisella katkera kalkki.
***
Ei tule ku sanomista kun vain hitaasti hymäjää. Joko kankut paikallaan. Hyvältä tuntuu, kun tunnustelee. Mutta olen syytön enkä ole ottanut tuntumaa.
***
Saunakutsua kyllä voisi noudattaa, mutta sana hukassa. Hukkako perii. Ei huolta, sillä maksun aika ei ole vielä. Suurin toivein odotamme parasta.
***
Sudella sauna hampaissa Lapin maisemissa. Saa ampua tavatessa. tai heittää Aapisella. Lehmät ammuu ja hevoset hirnuu susilla on herkut katettuna.
***
Pöyvät notkuu Tuoretta lihaa. Vihaa havaittu susien kesken. Hampaat irvessä kaatuu huominen päivä ja nahka heitetään nahkurin orsille.
***
Jumalaton meininki havaittu Hesassa. Apinanraivolla anargistit tuhoaa kaiken mikä on. Kettutytöt jeesaa ja ketuilla on koti hukassa. Susi söi sen...
***
Surulliset silmät katsoo kun ruma runtelee. Kauneus on katsojan silmässä, eikä sitä kukaan ota pois! Mutta annahan olla. Kyllä aika tekee tehtävänsä. Kurttuinen naama haaveilee eilisen iloja. Sievä silijä on kauniimpi kuin rumat kruusaukset Moi!-O-  ‎‎15.‎4.‎2015