Lauantaihuomenta! Se on viimenen helmikuuta . tietääkseni? Kelit jatkuu leutoina +0.1 mittarissa.'Hiihtohommissa eilinen  ennustus oli siinä seuvulla, paetti meni vieläki kehenommin.
***
VITSIHän seon vähissä ja naoru kattelussa näenä  synkkinä päevinä. Pian se Arskakin näöttää naamaasa tarpeeksi.  välissä himmijä hämärä. Aekasahan se kestää vielä , mutta jostakihan sitä häätyy ätistä kun on kerran hommaan panneotunu.
***
OHAN se Musta muunaki kuin papin hevosena. Vaekka laolaja ulisee - Taevaanranta peittyy säteistä aoringon... Menispä syyspimijällä katteleen niin ei näö ku yksi aenuva valopilikku. Se taksin merkki. Joka kiitää yössä etteenpäen jos eijoo taksitolopalla voonaamassa uhurija.
***
EIPÄ tuoata kantsi alakaa rustaamaan suurempaa numeruva. Jos ei silimään satu niin haro käsillä. Meillä käsitellään sokijat silikkihanskoen ja  annettaan ohojeita. Ota silimä kätteen näät paremmin. Vanahat sano. Onnistuhan se jos sattu olleen sovan jäläkeen läsisilimä. Nykysi ammuttaan Laaserilla ja näkö tullee vaekka puusilimään. Sanovat, lieko sitte asijassa perrää?
***
PERÄ jos puutuu niin Talavivaara kippaa. Kaeppa sinne valtijo rahoja työntää vaen siitä ei huuvella. Seon hyvä jos rahhaa ulukoeluttaa, aena se jonku käsijä lämmittää. Perätön Talavivaara on kuin pilivinen syysilta. Eessä vaen synkkää js tie jota on tähän tultu on kuoppanen ja montut on saastevettä pullollaan. Voe se joskus viiksettääkki? Tekevälle sattuu. Tosin voe sitä sohvaltaki puota.
***
OOTELLAAMPA taas huomista, kyllä se sakkasa sannoo tae voe se olla vaetiki. Aenaki mikäli pallo pyssyy kuosissaan. Nyhhän sen yöllä jossaki Jaappanissa luonto näöttäny voemijaan. Oesippa sen myrskyn voemat saanu talteen oesi enerkijjaa koko pallon asujille. Mitä tuhulaosta? Kohta ne hyövyntää myrskynki? Näkkyypä! -O-‎‎28.‎2.‎2015