TÄNÄAAMUNA ajattelin nostaa kissan pöyvvälle ja tutkija juurtajaksaen mitä se on syönyt, vae onko yheksän hengen voemalla kiuvvottanu hengissä. Tosin seon tärkeintä että elämänliekki lepattaa, mutta ei sille oo jatkumua iliman polttoaenetta'.
***
NÄETÄ pohtijessa loen katseen ympäristöön mutta en nähnyt hännänpäätäkään ko. elävästä. Vaevun pohtimaan syytä moiseen niin heräsin totijammaan, ettei kissaa oo tässä ruokakunnassa näkyny kahteen vuosikymmeneen. Nosteleppa siinä olematonta pöyvälle.
***
KONSTITHAN ei oo kaokana kun hätä on kintereillä. Kissan puuttuessa voi toiminnon suorittaa virtuaalisti. Siisti ja tuskaton homma. Silimäluukut vaen tiukasti kiinni ja ajattelukonneisto luomaan kissankuvia mielikuvien valakokankaalle
***
EIPÄ aekaakaa kun komija kolli alako hahamottua kuin tyhyjästä. Liekkö ryöttä ollu vihanen kun korviin kuulu äkästä sähinää. Paekallistin kuitenkin ilimiön äkkijä töllön luonto-ohjelmaan jossa naarasleijona sähisi urokselle. Oliko metkut mielessään. Empä jääny äemistelleen pitempään, vaan jatkoin sitä kissan nostamista.
***
SEPÄ valamistuki äkisti Varmaan oesi haastetta nostaa moenen jättiläenen olemattomalle pöyvälle. Visioin itteni puuhommiin. Seorasin touhua ikkään kuin ruumiistani irronneena. Nätistihän pojalla höylä pysy käsissä vaekkei ollukkaa henki kotona. Vae elä se mittää! Pöytähän valamistuu kun aika on sen!
***
LOPETAN tältä aamulta raporttini tähän. Käö hengen päälle irrotella ittesä lentää räpiköemään. Vaen siinä se usko vahavistuus ja raoha saa sijasa. Huommisaamuna voisin jatkaa raporttija ja kertuva kiertelemättä mitä sitten seurasi, vai eikö homma onnistunut.