PAREMPAAKO?
***
Elämänvirrassa kuohuu, puukot aukoo uusia välämiä ja kaekki luulee tietäväsä mistä se johtuu. Paskateorioita ilima sakijana, Vihan viimat vinkuat ja kiireinen on äkkiä perillä. Takatalvi pani kypsyneet hetelmät, eikä muistot lämmitä. Vilusta tutisee rantojen hamppari ja koronan sae muurari.
***
Mielellään sitä minäkin - mutta en voi. Toiminta suunnitelman ymmärtää vain kirjansa lukeneet. Tyhmyys tiviinä valtaa kansan syvät rivit ja Jouko kokuaa joukkojaan. . Epätoevoset hakkaa päätään kiviseinään. Autuaita ovvat yksinkertaiset! Kaksinkertaset kuoritaan. SSatakerrassa raauha!
***
Piinaten paistaa punainen aurinko ja kelmeänä katsoo hopeinen kuu. Kuuhullut tuntee fipoja siellä ja täällä ja gigolon viisari värähtää eikä huominen anna lupauksia. Katuen katsoo harras nainen turhuuden markkinoita. Kyllähän sitä, mutta …itkuun vääntyy rohkeat haaveet.
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Pilvet haittaa tehokkaasti totuutta. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen! Ja jos huomista ei tule on huolet vähissä.
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin. Jääkaapissa limainen lenkki haluaa kiertoon. Kuka tahtoo suurin olla saa mennä lenkille. Joko mennään?