MONTA MELEKEETÄ
siinä ehtii ihimetellä, ennen ku kukat kukkii tae mehiläeset pörrää. Mummo tekkee urakkaasa, kahalaa umpihangessa ja ei valita. Sehän kesä aekaan pukkaa mummoparalle työttömyyttä. Sanovathan ne viisaat, että Vantaassaki pittää vettä virrata enen kun porukat pääsee yhtiesymmärrykseen.
***
Nythän tietenki asijoista sivussa tallustava kyselee äemänkäkenä: - Mikkä porukat? Kutkapa ne muut tappelee kun nuo joutavat joutilaat AY-pomot. Iliman niitä oes maalima sopusaa ja hommat hoetusi halavalla ja sovussa. Ohan itestään selevää, että kun palakkoja nostellaan kustannus pannaan tietysti tuotteeseen. lisäksi vaajitaan lissää vappaapäevijä ja Pekkasija.Pijan kae työnantaja joutuu ite hommiin että pystyy työntekijän ettuuvet maksamaan -
***
On kae selevää jokkaeselle, että kun tuote on kallis sitä ei kukkaa osta - Yrittäjä pistää pillit pussiin ja vie virmasa muuvalle. Sinne missä tuotanto on yrittäjälle kannattavaa. Siksihän yrittäjä yrittää saahakseen tulosta. Kyllä kae ne AY-pomotki sen tajuvaa, että tyhyjästä ei voe mittää nykästä.
***
Nykivät kumminki. Sitte hohottavat persettä reppiin kun yritys tekee konkan. Vastuutonta sakkija. Näennä vaekeina aekoena pitäsi järkijä löytyä, mutta taetaa olla turha toeve. Lakkuva päälle ja persettä penkkiin, sehän se on veijareijen päämäärä, syy tietenkin vyörytetään muille. Ohan se nähty niin monta kertaa.
***
Eikae tässä mittää ku oottelee lämpimämpiä tuulia.-8.5 on päevän tarkka. taivas on nyt pilvessä ja Arska piiloilee jossakin pilvien takana. Aurinko paestaa risukasaan jossakin Ahriikassa jossa ei Pohjan poekija palele! Sinne?