LÖYVVETYÄ.
***
Huommenta fb -kansa. Taas on pyhä ja viikko tuhlattu turhuuteen. Helteessä hikoilee nääntynyt vaeltaja. Erämaan hiekka polttaa varpaita, mutta kohta taas paleleellee. Oletko valmis?
***
Aasilaisella linjalla vauhti on kova . Silimät vinossa ja suu mutrussa ajelee kuli mopuvaan. Tuskin saa sanasta suusta, eikä miehestä härkää. Maa mustana hiilijalan jälkiä.
***
Kuivaa  on mutta on muuta mielenpäällä. Koste on ratkaisu pulmaan. Kehenot on kelit kesällä, talavisaekaan kyllä luistaa, jalas nimittäin , vaikka jalassa ei housuja, silti huolia piisaa!
***
Vitsit on ainoat eikä sattuma tuu lähelle. Kohtalo vaan kuljettaa - ja tuuli. Minne kuljettaa sen tietää perillä. Koivet verillä vaeltaa köyhä kansa - eivätkä he koskaan saavuta parempaa päivää.
***
Kovaa on kallo luun kohalta ja perästä pehmijän löytää Monet nuijan kopautukset antaa herätyksen. Nuijan kopautuksesta asijat varmat, vain harvat tietää, miksi maailma murjoo . A-sian ajjajat kuittaa kovaa taksaa.
***
Pakkanen halkoo valtatiet halki, poikki ja pinoon. Lisäksi tekee nimismiehen kiharat. Laaksot on kukkulain takana ja lakana on kerran pesty. Taas sen tarpeessa.
***
Suuria summia virtaa rahaa jos lautoja sahaa. Sahasta viisi kunhan riisi riittää. Siittää suuret ikäluokat pieniä. Missä vika? Tuskimpa siinä, koska homma ikiaikainen ja sattuma on aina korjannut satoa. Missä vika?kysyy hän.
***
Mutta latoa tarvitaan ettei kastu! Sajetta pitämällä parempiin päiviin ja unettomiin öihin. Vöihin on kiinnitetty tuppiroska. Hekselit on kohotusta varten. Lökäpöksy ei kakkua kaipaa, tulee toimeen vähällä. Paljon on vähää enemmän! MitäOlisi Irti?