...keväistä aamua teille kaikille, niille varsinki jotka työn ja levon tai sairauden takia eivät jaksa blogia avata. Aaamua myös teille te luonnonluomat ( nykyään ei sanota Luojanluomat)Se viittaa liikaa uskontoon ja sorsii vähemmistöjä - kuulema? Mitä tuo haetannee jos joku risuparta saaki potkun perseeseen - tiijä vaekka kokkee herätyksen?

Tosijaan - pahoista epäilyksistä huolimatta komijat ilimat on saaneet jatkuva, Kotvalleen ei oo satanu. Tuo tuuli vaen pitäsi kammeta tuonne etelään, jospa ne maksaa meijän tukieuroja lämmenneelä ilimalla.  Äkkijäkö se muutaman milijaartin kuittaa kun pääsee paejatta heilummaan reikan lahajottamassa ilimassa - ilimaseksi. Voe kae se jäähä vakkuuksista kiini? Tiijä näetä.

Politiikan puolella on ahaneesti otettu kantaa ministerivaehoksiin. Eiköpä tuo lie sama mitä ministerin housussa löytyy? Vallan mainiosti riittää kun ministerissä on MUNAA. Tästä hyvä esimerkki on ministeri Kyllönen. Naisella on sana hallussa ja topakka muutenki. Luulis homman hoituvan. Rahan puutehan se jarruttaa, mutta sehan on vaan haaste. Ideaa kehiin ja hihoja käärimään. Asfaltti on kesällä kuumaa ja tullee tasasta jäläkijä. Siitä vaan rouhiin vanahaa tietä ja uuta tilalle. Paekkaaminen on perseestä!

Joo, vaen eikae tässä. Suvituulet soettaa ja kirjosieppo laulelee pöntön orrella kirkkaen äänin. Jo vain se tuntuu mukavalle. Esteri aukoo jo silmujaan ja pihlaja on jo vihreänä. Luonto aivan pakahtuu uutta luodessaan linnut kuksii ja munnaa syntyy.Vaen niin pittääki. Jatkuvuus on turvattu. +11.2 on tarkka nyt. Vaan eiköhän se siitä kipua korkeemmalle. Nautitaan kevväästä täysillä. Kuunnellaan luontoa me - luonnonluomat! -O-