-...oesi tänä aamuna puute? Nehän enempi tietävät semmosija sannoo, että siitä puhe mistä puute- Vaen vaekka kuinka koettaa larata noeta muistin varastokomeroeta, niin eipä tuu mieleen. On perustarpeet tasallaan, eijoo vilu eikä näläkä ja siinähän sitä jo onki ohoraleipää yhen miehen syyvä.

Eipä sitä kummosija evväetä tarvihe kun väekkyy päevää vanahemmaksi. Tahtoo sitä ylmäärästä hiilaria olla laotasella, monta kertaa päevä. Julukinen tenä se pitäsi tehä. Juuva rullittaa vaen vettä ja ylenkattuva kaekki makijaan viittaava. Muistas etes että ei makijaa mahamäärin. se äkkijä on tuolla vyötäröllä. Vaakanumerotki pyöri kotvan ennen kun näöttöön ilimestyy kaamijat lukemat. Vaen seon tätä!

Joo, se pitelee ilimojaki. Vähän sammaan tyyliin ku ennenki. Joka aamu on saje uus. Lämpötilat olleet aeka vaatimatomat. +2.4 näöttää tikitaali eikä taija palijo kohota. Kovin on paksut pilivet ja taetaa olla tihkua matkassa. Vaen takapihalla alakaa emännän istutukset näöttää vihirijää.Esteriki näöttäsi herräelevän talaviunesta. En tiijäantasko tuolle jottae myrkkyvä. Viime kesä oli meleko vaatimaton. kukkija oli kyllä palijo. Puuttuko sitte pölyttäjätt vae tuholaesetko oli asijalla. Omenoita ei kumminkaa monta kehittyny. Eijoo tuo puutarhan hoeto oikein haskassa! Saapa noeta omenia kaupasta jos miel tekkee. Näellä mennään! -O-