...helluntaita, Saonaillan jäläkeen sae nukkua meleko hyvin. Tosi on ei tohi savusaonaan mennä. Siinä kävisi väärin ja pahasti. Pimijässä tormäelee kivikasa kiukaasee. Kivenmurikka kun puttoo varpaalle ja vielä kuuma.  seon tie lasarettiin selevä ? Ja aotappa armijas jos sortuu lähellekkää lekureita. Ne on päevät äkkiä luvettu ja hauvankaevaja peittää saeraalan vahinkot ja erreökset - eikä koera perrään haoku! - eikä sallaenen polliisi!

Niin aena! Jo vaen tärkeintä on liikkuva. Helepoen homma on alaspäen. Vaen perkele - antaa mennä alamäkkeen. Kyllä se kerran pysähtyy. Tosin kun tässä ollaan pallon päällä niin pitkähuikonen seon ennenko ollaan etelänavalla. Sitten tiijä kestääkä perse merivettä? Liekö sillä merkitystä. Maalimassa monta on ihimeellistä asijaa...

Eläkekerhojahan on tänäpäevänä jokapitäjässä monta. On temarija ja komukkaa ja keskikarkijaa, Siellä täällä jo persuakin , kaekissa sama tyyli. Juuvaan kahavija ja juorutaan poessaolevista. Niin ja käyvään reisaamassa pitkin ja poekin. Sitte sitä llaanki niin palijo nähäny - on ittää ja etelää! No jolla on paeneita lopmsassa, niin jo vaen se huppaelumatka irtuvaa. Elmäki on muutamaa pykälää vaekijampaa. Vaen kun sittei oo ihiminenkää jos ei reissaa.No, väliäkö?

 Ihan sitä meinasin. Eihän huppanoehenkerhoon hevillä pääse. Pittää taetaa tanko ja valssi. Vaen vielä se siitä jos entinen tyyli säelyy. No, miksipä ei?

Tätä meikäläesen blogija voe käöttää tojistusaeneeistoksi mihin vae. Aena lähtee. Vaekka kivensissään jos halu on. Vae samakae se sille haettaa. Ei se sivu leivästä vie? -O-‎8.6.2014