... että tähän on tultu. Matkalla on toki ollu estettä monta - vasta- ja myötämaata. Eihän kumminkaan tarkota, että jos on tähän tultu, ei kumminkaa tähän jäähä notkumaan. Käötavällä etteenpäen, jos ei oo peräseinä vastassa. Jos tämmönen häverikki sattuu sattumaan, niin se pittää tehä syrijähyppy. Rysänpäältä ei silti parane jäähä kiikkiin. Seoraokset semmosesta on sannoenkuvvaamattomat. Useimmiten sillon nyrkki puhuu - tae tussari.

Näenä raohattomina aekoena pittääki olla tarkkana kuin porkkana. Pommit paokkuu ja myrkkykirijeet kulukevat sinne valakijaantalloon. Siinä Opama saa nuuskija kirijeesä nuukasti, ettei vetase myrkkyvä sierameen - tae herneitä. Kaekkija saakettija se saeras mieli keksii. Viha lienee niin valtava, että järijen valo himmenee tai tuikku mennee pimijäksi kokonaan.

Ehän siinä mee monta melekeetä kun täällä kotoSuomessaki alakaa mannaryynikirijeet virrata pressan tae hallituksen postiin. Persujen liehtomaa vihhaa on kyllä tarpeeksi. Ei tarvii kun joku höperö huomaa tilasuuven tulleen - tekemään vaekkapa vallankeikaus. Muutenki on älämölö valtava. Kaekilla mennee niin pirun huonosti. Vaekka oes rahaaki niin sittei saa tiineeksi ja iliman sitä ei raha poiji.Rahasa ryypänny juoppo tietenki on vaekeuksissa, vaen niin kae seosi vaekka saes joka viikko pienosen lottovoitto. Toeset ossaa nuo finanssit, Joku vaen on erikoestunu haaskuun puolelle.

Muka köyhijähän on jo puolet kansasta. Perkele panisivat sen köyhyysrajan 100000, niin köyhyys status tulisi koko porukalle, Muutama öky jäesi viivan alapuolelle.Jo sitte passaes elvistellä Eoroopassa että köyhijä ollaan, mutta AAA: riittelee. Apupakettija alakas virtaamaan. Pikkusen ku vielä peukaloe lumeroeta - niin JO. Järienköyhyyvestä ei ollu puhe, siitä kun ei ole puute! Sitähän riittää jokkaesella mahottomasti - aenaki omasta mielestä. Kun lukkee noeta uutisten kommenteja tae ylleisöpurkaoksija niin huomaa mitä "neroja" onkaan jäänyt rannalle.

Suviyöt jatkuu. Tuluvat uhkaa joka puolella ja lumet katuvaa kiihtyvällä sykkeellä.+3.5 on tällähetkellä. Aurinko paistaa, että saattaa iltapäivällä nousta mukaviin lukuihin. -O-