... Jussin aekaan, ilimosta huolimatta sitä pyörähtää mieleen kaekenlaesta. Varsiki jos on ottanu muutaman ryypyn ajatteluölijyä, niin jäläki voe olla mielenkiintosta. Toenen asija lyö toesta korvalle - jopa turpaan ja siitä seoraa hyvän ja pahan tappelu. Katotaan mitä siellä hiekkalaatikolla tapahtuu. Äläkää säekäntää! Kaekki eijoo miltä näöttää!

Kun oekein arssinnoe tuon elävän elämän. Sitä huomaa erillaesija vivahteita. Sen huomasi jo Aatami aekoennaan jotta se ilimanen hyvinvoenti otettaan poes jos ei sääntöjä nouvata. Siksipä nyky-yhteiskunnanki pitäs raakasti pistää työhaluttomat pakkotyöhön. Nähtässiin saatana aottaako mölyväminen vaen pittääkö peräti alakaa jottae duunaamaan olemassaolosa etteen.

Toki on duunia jossa ei känsät kouraan tule. Tuolla avviisissa puhuivat johtajista. Minusta ilman johtoa ei yritys(joka antaa työtä) pysy pystyssä. Osaaminen on se pointti johon pitää satsata. Kaikki työ on arvokasta! Yksilön vaan pitää tajuta työn välttämättömyys.

Ennen sanottiin: Joutilas johonkin joutaa. Tarttuu tuhmihin tekoihin! Pätee yhä vieläkin. Uuven muovon vain ne saavat...
Perkeeti tässä ei hijat käryvä eikä perse ruplata. Sivistys pukkaa pintaan ja suuri hempeös assuu sielussa taestelevija tovereita kohtaan.

Onhan se yhtä perkelettä jos näenä päevinä on immeisellä näläkä ja kurijuus vieraana. Jo vaen yksissä tuumin lyyvään limppuva evvääksi, että muutaman tolopanvälin pääsee eteneen - tiellä taestojen.

Nämä taestolaeset ne olivat  kummaa porukkaa. Suatana neon vuoskymmenet huutanneet sitä nälkääsä. Olleet hyväpalakkasessa duunissa. Rakennelleet kommiat loestotalot ja naottien naottivat pirun suurta eläkettä. Katohan  - nykäsi kateuvenpiru hijasta - En rovosoiju.

Vaen yhtä kaekki. Yhä niillon näläkä ja kurijuus. Mikähän niillä on se VOETTO? Sittekö kun kaekki pannaan silijäksi ja palataan niihin kuriijuuven aekoehin. Sitte se riemu repijää ja kaeki on niin tasa-arvosta. Yhtä kurijaa kaekilla.? Sitä viimmestä voettua ootellen, vae joko se meni? Sille...

Kaekesta hulimatta jatketaan Juhannusta, vaekka eihän se oekijastaan vielä oo. Johannes Kastajahan se taes o´lla sankari jolta kaola katksastiin sen vuoksi kun se Salome tahto!  Liekö ollu silläkää ämmällä itelään puhtaat jaohot pussissa. Suattaapa olla ettei pusseja ollukkaa? Väliäkö?  -O-‎21.6.‎2014