PULTSARI oottaa kesän tuloa jo vesikielellä. Sillä mielellä. Mutta mieletön sälli ei tiedä mikä on kohtalo kova. Alli taas lentää veteen, ja eteen ui pikkukaloja se on siinä eikä viidestoista päivä. Kuuvestoistapäivä onkin sitten murheet itellään - tai ilot.
***
 HÄIVÄ Onnista nähty romuvaraston takana, jossa lakana, näköesteenä. Kenolappukainalossa jossa 50€ potti. Pienessä on suuren alku. No, mihin se riittää? Viisikymmentä päivää 1rivin tahdilla. Mutta aina on joka päivä mahdollisuus että se poikii. Se on tosin aika pieni nakki, mutta mahdollisuus kumminkin, mutta Onni antaa ja ottaa tarpeijen mukaan.
***
TUSKIN kumminkaan raha muuttuu lihaksi? Sanahan voi - sanoo papit!. Kaupan tiskillä kyllä muuttuu, jos on virtaa lompsassa tai Visa. Kadehtien katsoo lihansyöjät, kuten esimerkiksi kissa.
***
Tuskin kuitenkaan mirri naukasi? Susi se oli jolla suussa oli lihaa. Leipäsusi se ei ollut. Pantasusi paremminkin. Se vihaa kaikkea mikä liikkuu, tai kiikkuu. Kohta vainaa. Riiputettu lihA SUJEN HERKKUA. Paitsi jos seriippuu asianhaaroista. Vaaroista viisi---
***
SELKÄ kenossa voi nauttia vapaista päivistä. Kumminkin tulee aika jolloin perse ei penkistä nouse, eikä lusikka osu oekijjaan rakkoon. Uhkakuva pahimmillaa on kun muu ei liiku kun silimäluomi. Veltto sormi ei nappulaan osu. Oikosulussa rätisee piuhat ja sakea savu leijuu tulevan edessä. Näkkeepähän. Jalka valmiina potkaseen, eikä päivitys auta.
***
HARKITEN pitää ovia aukoa näinä päivinä. Voi astua Toivo sisään ja siinä sitä ollaan toivoa täynnä, mutta pelätään pahinta. Illanrauha kun maille taas hiipii. Usva laskeutuu maisemaan ja ei näe huomista päivää. Kostea lakana kietoutuu ympärille ja homma on paketissa.
***
Rauhattomana vaeltaa kuolleet sielut. Lakana päällä peittää olemattomuutta. Huhuu sanoo hän ja kolkko nauru repii kouvusta tuohta.
***
Tuskin ilta ehtii kun aamu jo saa. Sialla saparo kippurassa.Tuskin oikenee ilman hännänvejintä. Tuskalla oikeneen kaavoihin kangistunut.Pahassa tapauksessa mutkasta poikki! Saparon suuret oikasut osuu oikijaan jos vasen ei pane hanttiin.Jep! -O-‎‎17.‎3.‎2015