KEISARL
***
Elonmaeninkit korkeina käövät ja heittelevät paattija sinne ja tänne jopa tuonne josta ei oo palluuta. Ei ees sänkyssä pysy - saakelin Parkissonni Voes se olla kehenomminnii. Joka päevä moni heittää lusikkasa nurkaan ja alakaa ellää pyhällähenkellä. Meikällä sentään   aamukammassa piikkejä ?***
Tosin uutta yrittäjjää pukkaa tilalle jos värkit kestää. Jos ei kestä tehhään keisarinleikkaus. Mistähän seki homma lie nimesä saanu. Eikae se keisari oo ollu raskaana muulle kuin pottupaalle jos sillekkää.
***
No, samakae se sille, kumminki keisari on ollu iliman vaatteita ja maha aoki. Miten sitten kävi sitä ei tarina kerro, vae kertooko? Siitä osiosta on tietotteesta tehty"salainen".Homma viittaa rötöstellyyn.
***
Sen paremmin taijjuisi jos oes keisarinnanleikkaus. Mutta sitähän minä en kysyny.Mullehan seon yhtä pitkä kuin levijä, kuhan on asijat hoituneet. Ei sekkää tilannetta muuta vaikka ei oo..Siinä sitä on ollu nimenkeksijälle arpeetija kun on aekojenalussa miettiny minkä nimen kullekki toeminnalle on antanu. Toesaalta seon ollu heleppuva kun on lähteny puhtaalta pöyvältä. Pöytä on tietenki pitäny ensin nimittää ja siitä seon homma lähteny kulukemaan. Nythän nimittäen on nimittäjän vaekija keksijä uusia mimityksiä akteille. Kaikki on keksity ja kaikelle on nimi.
***
Nythän niitä on alettu keksijä joutessaan uuvistuksija. Esimerkiksi villielläemille on annettu aevan uusia nimityksijä - vielä pölijijä. Saksanhirvi on ny - muistaakseni isopeura? Herranahköön! Sehän vaen sekottaa! Pitäskö peuran nähessään alakaa punnitteen kumpaan kategorijaan elukka kuuluu - issoon vae pieneen. Monta muutakin nimijä on muutettu ja vielä huonompaan suuntaan. Heh, kaekkija sitä päähän päläkähtää puolinukuksissa.
***
Vaen kun se tämä tietoyhteiskunta on niin olevinnaan. Ajatteluki lykätään tietokonneen päänsäryksi. Itellä ei ennää pääkopassa liikaha lehtikää. Kun tullee ajattelun aeka niin jopa johtaa askel tietsikan seutuville ja vikipetijat kuukkelit ja muut hakukonneet antaa sulle halutun tievon iliman mikreenijä tae muuta aevosoluva rasittavvaa.
***
Ennustuksen voesi tähän heittää, että jonku saanvuojen kuluttuva on ihiminen ite täysin syrjässä kaikista tietoa vaativista toeminnoesta. Tietokonneet rustaa yhä monimutkasempija tietokonneita ja ropotit tekee kaeken työn.Kourallinen immeisijä possyttellee marisätkää ja ellää pumpuli maalimssa. Immeiset on ikäloppuja hippejä jokka ei tajua ees sitä miten lissäyvvyttään. Muu ihimiskunta on surkastunu ommaan tollouteen. Syöneet hevosenlihhaa ja muuta einestä,😄🥰