Niin sitä taas päevävaranto on yhtä yötä vähempänä. Loppuelämän ensimäinen päivä. Kaikki hyvin. No, nilkka ol niin kippee, että eipä meinannu aluksi ottaa päällesä. Eipähän oo joka aamu samanlainen. Joka aamu katellaan kuitenki päivää positiivarin mielellä.Kaekkihan tietää: Elämä on... Yhellä yhtä toesella toesta. Kuppaa ei seleviä elämässä hengissä.

Yöllä näöttää olleen alimmillaan -3 astetta pakkasta. Lauhempaa ollaan menossa. -2 ja risat on nyt mittarissa. Jäyhää talvia se piteliki.  Tämä laoha palijo mukavempaa.

Mikäs tässä on köllistellessä? Lämmintä riittää ja leipääki. Mitä muuta se vanaharaato kummempaa kaipaa. Mielikuvitusmatkoja voi tehä vaikka vinkuintijaan. On helppoa ja halpaa. Monelta vaivalta säästyy, eikäpä tuota taida olla huonompi/parempi immeinen vaikka reissaisi maailiman ääriin.

Etuskuntaki pallaa tännään piiiitkältä lomalta. Ja ne viijen rinkulan kisatki alakaa loppuviikosta. Kyllä siinä riittää joutilaalle viriketä ja ajankulua. Niihän nuo ennustaa että pari mitallijaki pitäs tulla. Mahtaahan nuille tulla hintaa, mutta tarviihan sitä muutaki ku leivänkyrsää.

Joo, eikai siinä kun hyvää päivää jokaiselle joka sivuillani käy. Toivon että jotakin jäi mieleen. Edes ärsytti? Tae mitäpä siitä huolta kantamaan.? -O.3,22014