RAVOTTELUA.
***
Mitä minä laulan jos meinaa kilestää…? Kamalaa kirroomista, varsinnii jos satuttaa ihtijään, parasta kaverijaaan. Muijen kipu kun seon paremminnii kuviteltuva, vaekka tosi tuskan näkeminen tekeeki häijyä.Siinon vitsi vähissä ja kasku hakusessa kun kattoo toisen tuskaa.
****
Toki niitä ittellähi saattaa olla aevan kuviteltyja kipuja. Varsinnii sieluntuskat on pelekkää kuvitteluva. Asenteella se parantuu, ei pervitiinillä.Perkelekki helepottaa melekosesti.
***
Ennenhän niitä saatto olla niitä sielunkivistyksijä monneennii malliin. Asenteella niistä selevijää. Jos alakaa murehtimmaan kaatunutta maetuva on äkkijä hukkumassa siihen maetoon. Vaen kun suhtaotuu positive, kaatuneeseen maetoon ja antaa sen immeötyvä maahan niin huomaa, että uutta maetuva saa kun utareita nyplevvää.
***
No, eipä tuota ennää kaaju maijot ei meijerit. Ei maestu maeto, alakaa vaen närästää.Seon totinen paekka eikä siitä somene.
***
No,ei se mittää. Läski kasvaa ja taevas lähennee. Pakkanen ei pane eikä itän halla. Suurilla isännilla on isot potut ja monella perse maata viistää. Lasi on varttija vaella täönnä, eikä tässä hättää kummempaa!!
***
Voeko enempää toevua, iliman toevua? Seon vaarallista asettaa suurija suunnitelmija täötäntöön. Seoraa konkurssi ja alamäki ja taas akat naoraa. Voe saatana Joo pihallahan ne köyhät on. No, korkeintaan venneen alla. Vaen kesä on vielä eessäpäen ja on rannalla hamppari. Ja töetä saa muurari jos on -vappaa...! Linnut laolaa hävittömijä ja elämä jatkuu - vuosrenkaesta viis!
***
Mistä se mummovaenajan seslonkit tähän nykäsi No koska tuli tyrkylle niin sehän pittää käsitellä!. Sehän mumman sänky oli sivustavejettävä puusänky.Olokipatja ja yöllä viihteenä lutikoeta ja kirppuja. Vaen mitä näestä. Sehän on maallista tavarata ja sittei meikäraokalla ou. Onneksi! Mikä pirun vahtuu niissä oesi kun aeka syö ja ruoste raeskaa.
***
Sanoppa, mikä tässä Suomalaesessa menossa sinnua ahistaa? Sekö että rikkaat saa palijo rahhaa. Perkele ohan sitä itekelläki. Miksi sulla pitäs olla eniten? Saatana suomessa ei kunnon köyhää oo, jos eijoo ite pannu asijoeta pilalle. Meikällä eijoo rahhaa vaen ruokanen koti. pääsee syömmään joka päevä, liikaaki. Kato kilikaa kun vetasi vanahan levyn päälle.
***
Tulevaahan ei tiijä, vaen seon sen ajan murhe.
Tojellinen köyhä on se jolla ei oo mittää tietua mitä huommenna suuhun pistää. Perkele Suomen köyhät ajjaa aotoella ja ravatti kaolassa. Syö roskaruokaa ja kalijaa riittää