SATASET.
***
Aamun viihteeksi on tullut aika katsoa mitä sormenpäistä valuu näppäimille. Tarkoituksella höpötän niitä ja näitä - mitä mieleen juolahtaa. Sekin mahdollisimman hullunkurisessa muodossa. Voihan se olla, että vanhat piuhat lyö läpi oikeestikki. Voihan olla koronan esiastetta. Haitanneeko?
***
Vallattomana vappusataset kierii Rinnettä alas. Unohettu kansa etsii turvaa setelivyöryltä. Heikoimmat yksilöt hautautuu vyöryn alle ja henkeään haokkoen veronmaksaja yrittää pitää omastaan kiinni, mutta SAK: pönäkät herrat rientää kuorimaan kermaa kaaajetun maijjon päältä ja kaskee duunaria iskemään persettä penkkiin.
***
Odottelen maapallon uudesti syntymistä. Eihän tästä tule helvettiäkään, jos kaikki vanha katoaa. Perintökalsaritkin! Myönnetään markkinat sai voiton .Murskaten vappusataset paperimössöksi. Korona syö ennen tienatut, eikä loppua näy!
***
Minkäs mahdan vaivanen mato matkamies maan...Matka loppuu ennen kun selkenee. Ukkonen tae pakkanen - sama se vaekka musta on valakonen tae päenvaston. Kaston kynnää. Muste lopussa.
***
Ei ole tietoa, kuka on oikeassa... vieläkään. Epätietoisuuden tuulet huojuttaa lahonnutta latvaa. Pökkelö kumahtaa epätietoisuuden päähän.
***
Hallelujaa! Itsensä hirttäneitä riippuu kuusen oksilla ja kalmanhaju saa Yrjön vierailulle. _ Mitä Yrjö? Oletko saanut.. montakin ählämiä ? Siinäpähän mieti mitä tuli tehtyä. Meinaa ehtyä öljyhanat, mutta ei se mitään ajetaan viinalla.
***
Elämästä luopumisoireilut ovat tiedostettu koko maassa, jopa kuussa on asiaan törmätty. Välillä on ihmetelty, voiko asia vaikuttaa kansantalouteen ja ´kansan hyvinvointiin?
***
Kyllä vaan se voi. Nyt ei ole selittelyjen aika. Kurkkikaa ympärillenne kun vielä voitte. Stasi kerrää salaisia listojaan ja suuret uhkakuvat on piirretty laajoihin seiniin.