...se myöntää - kyllä se tuo helle ottaa vanahan raavon lujille.Vaekka vettäki lipittäsi että pahaa tekkee niin helteen rasitus tuntuu silti kun elimistö ei oo ennää täyvessä iskussa. Semmonen kotvelo olo ja nestettäki kertyy jalakoehin ja niveliin - pöhötyy. Vae oesikko että pään nesteet on laskeotunneet pykälää alemma? Tiijä tätä immeisen anatoomijjaa miten se milleki luonnonilimijölle rejakoe.

Paskapuhetta että helle johtus jostaki ilimaston lämpenemisestä. Ehei! Ilimavirtaokset vaan on olleet meille normaalija evullisemmat. Se meille normaalisti näen kevvällä tuleva jäämeren kylymyys lipsahtiki tuonne keskieoroppaan joka paenalti sitte kuumaa ilimaa meille tuolta kaakosta Venäjän maesemista.

+17.0 on hetken tarkka. Ei paha? Mutta Pouta eppäeli että tuskin helleraja rikkoutuu täällä. No, vielä on kesää jäljellä... Varmaan sateita ja kylmääkin. Niin monenlaista mahtuu Suomen suveen. Vieläkään ei sääsket ole häirinneet pahemmin auringon palvontaa. Ei ainakaan tuossa meijän takapihalla. Aenahan se muutama etsii verieinestä, mutta sen elonkaari jää lyhyeksi. Eikä tarvi Ohffia!

Naotitaanhan kesästä, kuitenki iliman mässyttämistä. Krillit on romutettu, eikä jäätelöön riitä rahnaa. Juuahan pittää. Vesi on hyvää, vaikka se tekeekin kotvelon olon. Kalijaa ei kehtaa kitata ja mehussa on liikaa sokerija. Näellä mennään jos ei olla paekallaan. -O-