Talviajan raskas taakka painaa ikeenä hartijoita. Mutta ei välitetä, eihän Villekään. Tiukka mutru ...ja etiäpäen. Tuskin muista jälkeen jäin?
***
Sanat omiksi ja välit vieraalle.Muistiluu koirille ja lihat sankoon. Kyllä se joku kyttyrät korjaa jos vikaa löytyy ja antaa armon käydä oikeudesta.
***
Pahimmillaan verukkeet lakkaa lepattamasta ja onnistunut läpikäynti vie harmaan kiven sisälle, jossa ei ulospääsyä ole. Mä orjas oon ja orjaksesi jään, jos ensinkään näkyy valoa pimeydessä.
***
Nattaset nauraa pimeyden töille ja öille on selvä tilaus.. Suuressa tuskassa talonmies merkittee velat saataviksi eikä koe omantunnon tuskaa. Viivan alla riittää suureenkin suunnitelmaan.
***
Tilikirja täynnä ja eurot pyörii. Kiinni ei saa! Tilaanko taksin vain ollaanko kaksin ja Piru kolmantena pyöränä joka on vailla housuja. Laskuja nousuja. Huoku loppunut ja pilven päällä henki kulkee.
***
Saunapalaa ja kiukaalla makkarat. Helvetti mitäs nyt syödään. K-kaupan Väiski onnistui haukkaamaan suuren palan jota ei oteta häneltä pois. Riemuitkoo taivas, iloitkoon maa kun, taivas aukeaa. ja jokainen saa!
***
Televerkot heitetty joissa rimpuilee iso kala . Päivä vedetty maalle ja vasta silmät näkyy. Pietarin kalansaalis antaa leipää kansalle joka vaeltaa eksyksissä.
***
 Kompassit hukassa ja onni oikein ja naiset nurin kumottuna veneet selässä ja puukko lahkeessa. koura puntarissa. Luoja armahtakoon pahantekijät jotka eivät tiedä mitä tekevät.
***
Vielä se kosto kourii ja rutto rupijaa. Ketunhäntä kainalossa kirmaa naapurin täti. Setä vei kuteet ja mirri naukuu kylmissään. Naapurissa meininki menoillaa ja balalaikat soi ja voi sitä joka väärin soittaa!-O-‎26.‎10.‎2014