PASKATEORIOITA
***
Elämänvirrassa kuohuu, puukot aukoo uusia välämiä ja kaekki luulee tietäväsä mistä se johtuu. Paskateorioita ilima sakijana, Vihan viimat vinkuat ja kiireinen on äkkiä perillä. Takatalvi pani kypsyneet hetelmät, eikä muistot lämmitä. Vilusta tutisee rantojen hamppari.
***
Mielellään sitä minäkin - mutta en voi. Toiminta suunniteman ymmärtää vain kirjansa lukeneet. Tyhmyys tiviinä valtaa kansan syvät rivit. Epätoevoset hakkaa päätään kiviseinään. Autuaita ovvat yksinkertaiset! Kaksinkertaset  kuoritaan.
***
Piinaten paistaa punainen aurinko ja kelmeänä katsoo hopeinen kuu. Kuuhullut tuntee fipoja siellä ja täällä ja gigolon viisari värähtää eikä huominen anna lupauksia. Katuen katsoo harras nainen turhuuden markkinoita. Kyllähän sitä, mutta …itkuun v ääntyy rohkeat haaveet.
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen! Ja jos huomista ei tule on huolet vähissä.
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin.Jääkaapissa limainen lenkki   Kuka tahtoo suurin olla saa mennä lenkille.
***
Vuolaina virtaa vapaat joet eikä pato salpaa niiden juoksua. Ihanaa tuoksua levittää ruusu ja Ruusunen on turha julkku. Punatulkku etsii einettä ja ompa vielä taivaassa tarjolla - yltäkyllin.