TERVEYVEKSI!
****************
Kyllähän ne nuo terveösintoelijat tekkeet hyvvee jäläkkee. Sitä jos on kuinkaki raotanen terveös, niin niitä kun kuuntellee kotvan niin kohtapa tuntee ihtesä niin saeraaksi ja väärineläneeksi, että on ihime että huoku on jälellä.
***
Niinpä jonottaan arvaoskeskuksiin ja napsimmaan sitte pillerrii. Kummahan on jos ei henki ala olla hakusessa itekelläki.
***
Tällä kaekella on hyvinki suuri merkitys työllissyyteen . Liäkärit suavat suuren korvaoksen ja erreökset peittää hauvankaevaja. Ja aena kilisee.
***
Suakelj! Jottae valonsäjettä sentään työntee tähän aenasseen kurijuuteen. Kaekki kun meikällä on mennynnä vituralleen. Kukkaa eijoo tekstiviestiikä lähetelly saatikka postia. Eijoo syytetty seksuvaalihäerinnästä, eikä muustakaa riettauvesta. Vaen ruoka on maestunu eikä janossakkaa vikkaa.
***
On tää yhtä kurijuutta ja ilimanaekusta pelleilyvä tämä ihimiskunnan koko hommeli. Tulis maalimanloppu ja panis silijäksi kaekki systeemit, eikö tuo jonkulaesta maenintaa tulisi tapahtumakalenterriin.
***
Sama kitinä jatkuu ja väärin ajotettuja kohentumisyrityksijä suoritellaan. Mitä helevetin hyötyvä silläki lienee? Kaekenmaaliman anarkistit vouhottaa! Muuta ku saonan taa.Täh!
***
Mistä lumestahan ne vouhotaa? Kännykkä käessä messuuvat. että Lumija tuli. Täällä eijoo lunta satanu aenakkaa puoleen vuoteen. Kesä kelit, että kehua saes rakenttaa vaen kun puuttuu piirrustukset. Eikä sokkelikkaa oo rapija.
***
Jos ihan tosissaan porinoe niin on sitä lunta, että maenita voe, mutta mika se käskee sillä asijallakaa pullistella? Mitä ihimettä, rakas kanssataevaltaja silläkää tievolla teet?