...vaekka välliin tihkaseekin. Tosin eihän se vitikeli haettaa kun on pyörijenpäällä. Eihän mullo etes suksia. Moottorikelekasta puhumatta. Eikähän tuota oo ennää luntakaa.  Niissä liuvvutteluhommissa se on keli hyvinnii tärkijä.

Muuten mennee aevan kohtuu mukavasti. Ruokalystijä piisaa, mutta liemiruuvan puute on ilimeinen. Saakeli kun se tahtoo köyhälle olla Alakon taksat liijan korkijat.

Tosinhan ne ovat viisaat kovasti varotelleet niihen alkoholipitostenliemijen turmijollisesta vaekutuksesta. Ja heleppohan se on uskuva kun kahtoo noeta joella eijoo homma hanskassa.Niin tämäntästä kuulee, että sehhii on joutunu lähtemmään taevaallisten viinijen ääreen.

Siinä hommassa se ei se treenaos ja totuttelu taija palijokaa aottaa? Mitä oon kuullu viina tappaa sisältä päen. Sitä pitäsi käöttää vaen ulukosesti. Konijakkija vaen kaataa rintakarvoehin ja änkyröemään kylille. Näöttelijänlahajoja siinä häätyy olla, että menisi täyvvesta. Vaen oesi se terveelistä ja luonnonmukasta.

Kukkaahan ei voe väettää että viina hyyvää oes! No, likköörit on meleko makijoeta. Tae voekae se kalijahi maestuva alanmiehelle. Minusta seon kalija meleko pahhaa. Koerankuselta maestuu. En tosin oo sitäkää maestellu, mutta voes olettaa Ennen sitä siiterin imasee kun kalijaa.

Ei sitä konijakkijakaa maun vuoksi imase? Vae ohan se pirun hienova kertuva naapurille, että nyt on päällänsä hienompi konijakkihumala. Käökö katteeksi.

No, Naapurilla käö aena katteeksi. -Kaekki. Ei sitä kummempata otusta oo. Vaen se on Luojassa millasen naapurin saa. Että näen! -O-16.4.2014