JUSTIISA JUU!
************************
Tässä joulukiireijjen paenaessa päälle lienee tarvetta kurkistaa kaeken jatkuvuuteen, Aeka kun kuolettaa loppuun käötetyn, niin
pitäs saaha uutta tilalle.
:D
No, uuvistumisilimiö on hyvinnii monimuotonen. Pittää katastelle tuonne konehuoneeseen lötyykö visijoeta ko.roplematiikkaan ^?
:D
Ny sattu niin, että päässä ei tunnu mittää. Tavallisesti siellä jotahi myskettä kuuluu kun se aenuva aevosolu ettii epätoevoessaan kaverija, että pääsis panemaan -ranttaliksi.
:D
Iliman panemistahan ei kasa lissäänny? Ei ees pankissa. Pankki kuluttaa palavelumaksuina ne vähäsetki sentit. Jos saesikki metritolokulla saamaan kassaan senttejä, niin siinä pijan käö pankin rahalaarit ahtaaksi.
:D
Perkele munhan piti puhuva lissäänymisestä, siis aevosolujen: Minkä jämmäöksen tuo antas jos istuttas tuonne pääkoppaan sijan aevot`Niitähän varmasti saesi halavalla näen joulun alla teorastamosta.
:D
Mitä siitä sitten seoraesi. Tietysti sikamaesija juttuja. Seos yhtä seksijä ja paskantonkimista. Näellä entisillä värkeillähän minnoon ollu liijannnii sivijä ja kaonosielu. Ruma sana on lähteny hyvinki kakistellen, eikä panemisesta ole juuri ruahtinna porista.
:D
Pittää ny kahtuva mitä tuolla huipulla tapahtuu. Pannaanko vae otetaan vaen kuollaanko peräti sukupuuttoon. Tullee sukupuutostaoti. Kuka siihennii rohtoja keksii.? Voen vastata: Ei kukkaa!