TÖRRÄÖS
***
Ei kae tässä sen kummempata ku uutta putkeen. Entisten päästöjen katkut ovat laemenneet niin pitänee törräöttää taassii. Voehan se tietennii olla ettei oo lähöllään. Vaen jos pikkasen ähkässee niin jospa etes tuhunu.
***
Niin, nehän sanovat nyt ne viisaat tietemiehet, että mettaani seon nyt se seoraava vaara joka uhkovvaa maapallova.Otsonilla pelottelu on menettäny merkityksesä. Immeiset paremminki naoreskellee semmosille otsoonirohvessoreille vae mitä kuruja ne lienevät..
***
Minnen tietenkää ees aijo esittää viisasta, enkä ennustajaeukkova, mutta tuntuupi tuo mettaaniki olevan, niin ku onki hanurista. Noeta mettaani kaasujahan on piereskelty maaliman sivu ja ei tuo tähän mennessä liene aeheottanu mittää sanottavvaaa vaorijota, vaekka mukana on mutjahtanu hiukka kiintijämpääki.
***
Oekijastaan oesi helepompaa kun noeta hörinöetä ei lukisi ei kahtosi töllööö., eikä internettijä aokaseisi. No sitä kuitenki joutessaan tekkee mitä sattuu. Paremmin aeka kulluu kun jotahi rapelehtii. Ei kae siinä oo kun antaa mennä toesesta reijästä sissään ja toesesta ulos ja osan tökkii näelle näppäemille. Sillompa ei paeneita kerry ja mettaanin päästöhän on oekeenki suuri naotinto, että sille pprrrrrr.
***
Sekun tuossa töllössä tuo pieresskely on melekeempä aenuvä teema immeisten naorattamisessa, niin minäki koetin raahata kortta kekkoon, tae paremminki päästää mettaania eetttteriin vae ei ollu oekein lähöllään. Ei oekeen lähteny iliman ähkäsyy. Yritys tärkein.