SUTTA!
***
NO NIIN! Uutta usvaa putkeen ja taas mennään - alamäkkeen. Nousut on niitä varten joilla on vaikkua kynnen alla ja uskomaton uho!Tämä meikä ei taijjuu tuota korkijmpaa asijatietuva. HAETANNEEKO?
***
HYvältä näöttää. Arska kipuvaa taivaalle joka aamu, jos ei oo pilivessä. Kasvaa alimmat aijanvitakset ja vanhaki nyt nuortuu. Nuoriso kasuvaa Kohta kaekki jättejä. Sitä tuntee ittesä kääpijöksi.
***
Eihän meikää oo kasvatettu! Oon saanu kasvaa aevan ommia aekojjaan ja viimeaekoena enimmäkseen alaspäen. Kohta sitton vaen jäläki lattijassa - jos sitäkää.
***
Vaen sama se sille kuhan on, ettei tarvii suurennuslassia ettijä, eikä harrastaa haku ammuntaa, kun lehemät on myöty, tae syöty? Sudetkin saavat ettijä naukujia!? Jottae suolenmutkaan.
***
Enpa tuosta suruharsoja kattele. Kirkkaen silimin vakkuutan - poeka on päässy kottiin. Kiitetty olkoon ettei eksynyt heikoille jäille kun se järvessä on ohut jää. Paskanhaju voittaa hijen ja naisetkin pökertyy.
***
Murheet on mulla siitä kun täyttää täyttämättömijä ja näyttää näyttämättömiä. Sukukalleuvvet sujet söe ja eunukkien kuorossa saa laulaa korkijalta ja kovaa.Kovan perästä pehemijän löytää.
***
Kummaa kutinaa ja sekavaa mutinaa kuuluu laajemmissa piireissä ja viireissä näkyy tuulen suunta.
Autuas se joka tiensä löytää ilman kompassia. Niin hyvä kun on kotiin tulla taas..