ON...
...varmaanni hetkenhurma  rutikuivassa maesemassa. Jos ruotasee tikkuva rasijan kylykeen. Herra auttakoon, että me kosteat olisimme ja saisimme armon oikeuden tilalle, sillä kirjoitettu on, että kaikkea paskaa tehhään jota ei lumivalakijaksi saa ees ihmeijentekijä.
****
Oi sinä suuri ja mahtava, pese minut puhtaaksi jotta saisin nousta kärryille ja matkustaa sinne viimeselle rannalle jossa laevat huutelloo kuopijjoon kuopijjoon!!!!!!
***
Vetasin tuossa aamunavvaoksen. Komijastihan tuo aokes. Yritin mukkaan haalata vanahempaa ja uuvempaa lekentaa. En tiijä tajusiko tuota lukija, vaen ei se mittää. En minäkää!
***
Uskonvarassahan se taevasossuus killuu. Minkälaeset lie kantimet. Ne köyvvet saattaa katketa ja taevas puota niskaan.
Moni muuki touhu vaatii uskuva ja toesinaan ihime tapahtuuki, että vahava usko siirtää vaekka vuorija. Varsinki jos palakkaa muutaman pillarin työnnättään vuorta toeseen ulottuvuuteen. Jos ei siirry seon uskonpuutetta.
***
Näen kae se on nähtävä? Kumminki aena voe heittää ommaa visijuva sekkaan. Tiijä sitte tulleeko sopasta liianki vahavaa. Mikä nämä tiennee, Kuhan jottae pannee eholle!
***
Notkijat ilmat jatkuu. Hyvä niin. Tuo ukkosenriesahan seon varijona ny kun ei vielä oo niitä inisijötä - itikoita! Vaen niihän seon kun ennenki jos ei saja niin seon poutaa!