... se on tuo rahamaalima imassu tuon Maekkarin sissääsä. Niimpä tuo tosin on kaekilla  kaopallisilla kanavilla. Maenoksija on jo pitemmän aekaa ku ohjelmaa, suhteessa10minsaa ohjelmaa 15 mainosta. Väkisellä nappula tahtoo paenuva YLEN puolelle.

NO aivan hyviä ohjelmija ylessäkin. Tahtoo vaan samat sarjat kiertää jatkuvasti. Loppuun kun päästään niin aletaan alusta. Aina tosin seassa joku uusi, ennen näkemätön jakso. Montakohan kertaa SYVÄMMEN ASIAT on pyöriny? Sitte toinen ällö piirre ylessä se jonkulainen ylimielisyys. Ussein tuntee ittesä pölijäksi.

EI kae se muuten tuolla Maikkarilla, kivojahan ne mainokset uutena, mutta tuhat kertaa nautittuna Yöks!

KYLLÄ  tietenkin  ohjelmanteko vaatii rahaa, mutta kohtuus kaikessa. Maikkarillakin monta kanavaa ja  rahaa virtaa. Toki pishestähän tuo lienee?

EIKÄ tässä kaikki. Tämä maksullinen kanava MAX. Saakutti kun kortista maksaa 15 eeruva kk. niin pitäs sillon jo homman pyörijä ilman mainoksia, mutta kun ei! Kyllä sielläkin vaan mainosta pyörii Formulan lomassa.Eilenki hiihtoja kattoissa piti katkua tuon tuosta.

VAPPAAEHTOSTA´ tuo on, mutta kyllä se kyrsii!. Kortti maksaa yhtä paljon kun YLEn vero siellä ei mainokset oo häikkänä. No, eipä narista turhasta. Jos ei tilaa ei maksa mitään. Moe! -O- 4.1.20014