...aallot korkeina käö, vaen siinä sitä koettaa uija räpiköijjä. Välliin nielassee vettä, valliin kelluu kun lastu laeneilla. Välillä pittää uija käspohojaaki. Seon surkijjaa varsinnii jos on ves niin syvvää ettei sieraemet yletä saamaan happia.

Eihän semmosta kestä petokaa aenakkaa pitemmän päälle. Kun horasee vettä  keohkoehin se saattaa tulla musta ukko kahtommaan vaekkei oesi vielä aekakaa.

Näen lauvantae aamun raohassa sitä tullee kaekenmoesta mieleen. Ja kun tämä näppis on tässä nokan alla js sitä sormella tökkii, niin ruutuun ilimestyy jotaki höpinätä.

Järiellisen kanssahan sillä eijoo sen enempää tekemistä mitä Pukramolla naesien kaa. Vaen seon itekellähi se kohtalonsormi joka osottaa valliin ittään välliin länteen.

Välliin mennään ylämäkkeen ja välliin höllötellään riikyytiä alamäkkeen. Ennen sanottiin että myötämäki korvaa vastamäjen vaevat. Vaen kun  kovin pitkään höllöttellee alamekkeen sitä saattaa joutua upottavalle suolle jossa uupuu niin että kun yrittää sieltä ylös niin voemat loppuu.

Em minä tiijä. Hyvä kae se on että immeisen kohalle sattuu monenlaesta. Koettelemukset tekkee nöyräksi ja sillon ossaa antaa arvon toesennii elämälle.?

Ne Puttiinin kisatki aokastiin illalla. Komijathan nuo oli puiteet. Tänäpäevänä sitä saaki jo jännätä kuka kyttyrät korijaa. Hyvä niin - vae? Palataan huomenna asijalle ja katellaan mitä on tullu.Moe -O-8.2.2014