YÖTUNTOJA
***
RAKAS YÖKIRJANI kirjoitan puitteet tälle hetkelle. On kesäk.19, klo on3. Ympärillä humiseva hiljaisuus, vain pakkaskonneet taustlla.Ikkunannn takana lempeäkesäyö,on vaiti lintunen. Näin ollen mielikuvitus lähtee lentoon. Huomaan:
***
LEHEMÄT lentää , sielu saa siivet. Ihimeijen aeka on tässä ja ny. Taekurit parveilee vippaskonstejaan näötellen. Vae taijat on taekurilla, mutta epäuskosella ei mittää. Tae tietenki se epäusko ja kyynisyys. Onko se hyvä vae paha? Piruko nämä tietää. Pittää tavatessa kysästä.- Pirulta.
***
KÖYHÄSSÄ on rikkaan alku. Tuskin köyhällä on varraa sijottaa senttisä kun syyväkki pittää. Laenarahalla eijoo silimijä
Sijoitukset pieleen niin jo alkoi alamäki. No mitäpä rikkauksilla, taevaassahan poijalla koti on.
***
Johtotähti ojassa ja kuskilla paha olla. Nääs polla ei säteile. Tsernopyl kaukana ja mennyt päivä. Haamut liikkuu usvan lailla vain silmien kohdalla mustaa. Näkeekö? Älä kysy vaikeita! Haikeita on muinaiset muistot ja puistot työntää rikkaruohoo - voi puutarhuriparkaa.
***
HASSUNA kulukiissa maailimalla , kunhan kotona AsiAllinen ja hyvänmallinen paidan kaa tai ilman. Iliman jos on - niin tullee halavaksi Jos taas hakkee taksi niin maksa kaksi ja ota kolmosta.
***
MUUTTO etelään kurkiauran siivillä olisi elämys, johon rohkeus ei riitä. Se siitä ja sen kestävyyvestä. Nuori nahka vennyy ja vannuu, vaan ei ratkija. Juomaan ratkijjaa jolla on heikko tahto.Vastustuskyky olematon ja muutaman pullon jälkeen loppuu pijätyskyky. Eipä kelepaa polliisikouluun.
***
TOKI tosiasian voi löytää rasiasta kunhan ei ole suuri. Sillä suuren kanssa rasia on vaikeuksissa ja muuttuu arkuksi? No, väliäkö sille oli matti tai ville. Kunhan sukuun tulee ja menee mukiin!
***
ASIJAlistassa on häekkää joten siirretään homma huomiseen jos se hyväksi huomataan.