... muista mitä sannoen, mutta aevan ennen näkemättömän viisasta, jota vaelle ny lukija väkisellä jää. No ei sille maha mittää - jospa se vielä pallaotuu? Jottae ylimaallisen viisasta se lempo oli. Vieläki puistattaa kun muistta kuinka yksinkertanen viisaos mullistaa monimutkaset asijat. Jos joku asija askarruttaa, niin se ratkijaa panemalla järkivähä liikenteeseen. Sillae yhteisrintamana.

Eikö se arvoisa lukija tiijä? Nerot rahamiehet ne meitä tolloja perässään haalaa hyvinvoentiin. Seon meleko kapija asia minkä mehhii on yhteiseen kekkoon kannettu. Ollaan paremminnii oltu niitä poes viejiä. Vuan tämmöstäpä se.
Ja tämähän eijookkaa pelekkää rahhaa, vaen se on pyhhää rahhaa joka on päästetty taevaassa niin se on päästetty maanpäällä.

Tulukaa kaekki te köyhät ja raskaotetut ja pistäkää kärry täöteen kun tulette, sillä minkä te luovutatte rikkaalle lähemmäeselle seon tili kasvanu taevaassa. Kerran sitten  pääsette naottimmaan suurista setelleistä.

Pakko oli pistää tuohon epistollaa, ettei mee ihan riettaaksi tämä touhu. Ja rikkaat jokka ovat keskellämme tekevät kaekkesa että mylly pyörii ja tallous tuottaa. Näin me siipeilijät saamme pitää suun suuruksessa ja huoku säelyy -O-‎13.‎9.‎2013