PYHÄAAMUA!
***
Elämänmerellä seilalen iliman suuria paeneita, kuin lentävä hollantilainen, iliman purjeita - vesilastissa. Paatin keula katsoo uteliaana mitä tuleman pitää. Vapaamatkustajana kyselen: Onko huomenna pouta? JOs on niinhyvä on, jos sataa niin annetaan sataaaaaaaa!
***
Kah enpä ossoo ottoo kantoo itestään selevyyteen, kun tuo piä eijoo ollunna selevä koskaa. Syntymähumala sumenti sen ryhtymiskynnyksen jo pentuna ja sittä myöhemmin on nuita monenlaesii litkuja pitännä kokkeilla. Kirkasta, että kirkastus ja värviinoo että näöttäs komijammalta. Vuan ei, suatanna sama hapannuama kahtoo peilistä jos tohtii sinne vilasta. Jos pieni kevennys sallitaan.
***
Sitähän nykyvään vanahemmalle väjelle on kehitelty monenkilaesta varmuusvälinettä sen varalle jos alakaa alapään tiivisteet falskaamaaan. On Tennaa jos Mannaa ja vaeppaa jossa ei muutama päästö tuota tuskaa.. Ei tarvii joka vartin piästä käyvvä tikistämässä, että jos muuvan tippa.Tämä vaen peilaten tulevaa.
***
Ei tippa tapa laolettaan kansanlaolussa, vuan voe kae se olla sehhii valetta. Tippuu, tippuu, jos ei kuivaksi vetase! Ja jos niin kävisi niin ohan nykyvään kosteostipojjja. Kostiassa viihtyy monen sortinötiäistä! Varotuksensana kohillaan.
***
Vuan eppäelen kyllä että jos oekijan kahamalopaskan rykäsöö, niin kyllä siinä aeka lähellä muata perse haalaa? Siinon kuminaoha sinkeellä ja tosijaan jos haorrastuu ja katkijjaa, niin sehän on tuote saappaassa?Sen seoraos on tietenki liukastuminen paskkaan. Herra varijelkoon moesesta!
***
Kyllä minusta on tuommonen vaeppahomma immeisen jymmäöttämistä. Parempi iteja on laettoo luukku peräreijän kohalle ja kopistella siitä kuonat pihalle, ku ahistaa. Vaen oesikko putken jatke housun läpi parreen.- Minähän en voe tietää ku eijoo kokemusta. - Aenakka vielä.