LUJIN AVVIISISTA,

***

Että immeisellä pittää olla unelmija. Hetihän mulla suoranaenen hätä päälle kaatu, että mistä tässä semmosia yht äkkiä?

***

Perkiisi, epätoevoessani vilahti jo että Temariksiko pittää alakaa. Eikö sillä Jutalla ollu se unelmapaja? Aattelin sitte että ennen saakuti elän arkielämätä ennen ku alan hourimaan kehenostitehtyjä unelmija.

***

Sitte kelasin muitahi mahollisuuksia. Olenhan lukenu vaekka millasta ehotusta immeisen onnen saavuttamiseksi. Mielessä vilahti että jos vaehettaa akkaa nuorempaan. Sehän tyssäs siihen, että kuka tuon entisen vaehossa ottasi. Jos taas suoralla hankkisi????Voe pojat! Siinä sitä vasta pesussa oes ja kullanhuuhontaa, kun kahta pitäsi huuhtua ja lingota!

***

Hylykäsin sennii mahollisuuven. Seoraavana vilahti mieleen että jos aoton uusisi. Hoksasin kuitenki, että eihän tuosta oo kun pari viikkuva kun vereksen hankin. Unelmamittari eijoo ees värähtäny, saatikka tunkenu tappiin.

***

Moninaeset mahollisuuvet unelmille on immeispolosen onnensaavuttamiseksi. Vaen kun niitä larasin ja ajattelin pitemmän kaavan mukkaan niin sehän näöttää olevan vaen yksi poksaos. Jos unelman saavuttaa niin seon siinä ja Amen. Poksaos vaen jälellä ei mittää!

***

Tässä kohen pittää muistuttaa siitä sokijasta kanasta ja jyvästä! Kattokaas; Huomasin että onhan se KESTOLOTTO?? Jopa onneja tuluvahti heti rintaan ja tappi vääränä viisari pyrkii aevan pyörimmään..

***

Kattokaapa kun on kestolotto seon niinku aotomaatti. Yksi kupla jos puhkijjaa, niin heti uutta on varalla. Nappulaan koskematta tae mittää poes ottamatta.

***

Nyttii on niin helevetinmoenen UNELMA päällänsä. Jos on tullut se PÄÄPOTTI!! Mitä mä sitte teen? Ja uusi siellä on jo vetämässä, vaekka en oo ees ensimmäestä puhkassu. Puhelinsoettova tässä ootan. Ja jos on pienenmpi voeetto niin mennee ne tilille rahat kun on se VEIKKAUSKORTTI!

***

Unelmatehas on ny toeminnassa