...päevää! Niihän ne sannoo komijat toesilleen, jos sattuvat olemaan tuttavija ja saatttaapa ne moekata semmosetki jokka ei siejä päevänvaluva. Vähemmän viehättävästä ulukonävöstä huolimatta ja vaekka sissäenenkaoneos oesi kohillaa, niin siitä huolimatta haluvaa itekuki olla Päevänpaesteen ystävä. Menninkäesellähän ei palijo kavereita oo. Korkeintaan hämärämiehijä - semmosija jokka kulukee varijosallakujalla. Semmosista vekkuleistahan on hyvinki tärkijää pysytellä erillään, eikä parane moekkaella, semmonen voe olla hyvinki kohtalokasta. Pahimmassa tappaoksessa tullee puukkuva kylykiluijen vlliin tae suolahaoleja persijeen!

Hämärästä valloonhan meillä on halu itekelläe. Mielellään sitä köllöttellee filtin päällä aoringossa, kun on  +20 ja yli mittarissa. Tuuli hempijästi lehahtellee ettei itikat pääse tekemään läheisempää tuttavuutta. Ihan tässä iho alakaa kaepaamaan arskan hempijöetä hyväelyjä Valuvahan meillä on jo ylitoevoen. Nostin päätä ylemmaksi tuossa 6 maessa.Ei vaen nukuttanu. Tulihan tuota yheksi kertaa nokko! ´24. oli kello kun kömmin sänkyyn.että vaijaa 6 tuntija oli vaakaa. Nelijännes vrk. Meleko palijo!

Näen kun on asija niin on melekeen puolet immeisen ajasta on pelekkää lusmuiluva. Olisikki tärkijää käöttää aikansa viisaasti - niin ettei käytä aikaa kiukuttelluun ja riitelyyn. Hyvän kumppanin kanssa vietetty aika on sitä laatuaikaa. Olkoonkin se vaikka pelkkää arkea. Kumminkin jossain syvemmällä asuu se mielihyvä ja onnellisuus jonka vuoksi kannattaa huomista aina odottaa.

Kalevala buumi jatkuu yhä vaan. Puhekkin meinaa olla jo rokeeta - nelipolovista - ja yksipäestä- heko heko! Mutta mahtuupa niitä löruja maailimaan. Eiköpä nuo aika pitkään pyörine näessä ympyröessä, tae ei kae taija pyörijä- ollajököttävät. Kukapa sitä pyörivää tekstijä pystusi tavvaelemmaan.

-

Nythän tuo töllö luppaelee, että kevät tullee kovalla kohinalla. 11,4 on nyt lukema. Huomennako päivällä saman verran +. Uskoskohan? Katotaan, sitten sen näkkee - tai ainakin tuntee . Asijan näenollen keskitymme kattomaan tapahtuuko käänne. Näetä ootellen -O-