...herättää hilpeyttä. Oottako muuten kokkeillu? Riemuva pieru synnyttää. Oesikko se pierukaasuki luokiteltava ilokaasuihin? Muutenkihan nykysin se pieruhuumori on valtaamassa naorajansa.  Meikä eijoo kokkeillu, vaen pelekkä tuhunu päässy - sallaa. Se synnyttää pelekkijä paheksuvija katseita. Ja jopa sormella osotteluva.

Kaenalopierut saa korkentään hymähtämmään. Niistä puuttuu oleellinen - haju! Haju yksinään ei naurata, mutta paukun kuuleminen saa jokkasen nuuskimmaan pokunläettä - naorussasuin.

Oekein pierun MM-kisojahan ne kilivottellee tuolla Utajärvella. Sanon minä saaturi, että joutilas johonki joutaa... Luovija taeteilijota löytyy siihenki touhuun. Senki vielä jaksaa ymmärtää. Mitäpä sitä ei tekisi että maenittaes?

Mutta se hyökkää mun käsityskyvyn yli - oekein sunamina, että moesta menään kattomaan - maksun eestä. Jo ennen sanottiin, että joka pierulla naoraa se kuorilla hauvataan. Sitten tiijä pierunkuorijako nuo meinasi. Myöhemmätkää tutteeraamiset eijoo johtanu sanonnan perimmäesille tievonlähteille Tiijä sitte onko vääin kuultu. Semmosena sen pentuna käsitin. Mikä muu se olisi kuin kuori - akana. = kevyet peitot

 Lisäksi sanottiin: Ei saa pieruva pijättää, eikä nurinniskon lähettää! Tuosta saa semmosen käsityksen että väkisten äkistäminen on vastoen pelisääntöjä. Rupsutellaan sillon kun siltä tuntuu. Väkinäeset olokoon kiellettyjä? Tuo pierutiete on niin lapsenkenkissä, että vaatisi pierurofesuurin perustamisen. Ehkäpä tutkijat keksis uusia uluttavuuksia.  -O- ‎29.5.2014