SEMMOSTA
votakkata tämä ajankuluminen , että eipä taho perässä pysyä. Hätäjälin yhen viikon saa kunnijalla kulutettua kun jo hanakkana ollaan uuven viikon reonaa jyrsimässä. Taas pittää turvautuva laolun tekijään. Maanantae ei mittää, tiistae ei mittää... Joten mittää maeta mullistavia eijoo tievossa. No, miksi pitäsi olla.
***
Parempi sievä silijä kuin turhat kruusaukset. Arki assuu keskellämme. Harvemmin juhla saa jalan sijaa jos silloinkaan. Lentsunpoekanenkin meinaa pittää pihteissään. Henkijä ahistaa ja räkä kirnuvaa kurkussa.
***
No, kaekkihan kuuluu kuvijoehin, että eipä nuista suurempaa numeruva kannata alkaa värkkäämään. Silimät sepposelällään vaen tolijottaa mitä huominen tuo tullessaa. Usseinhan se raahaa mukanaan laskuva ja muuta alamäkiä, vaen niitä selevitellessä viikot vierii ja ajanviisari kiertää ympyrääsä. Jos rahat riittää. Jos mennee miinukselle, seon nakattava hampaat naolaan.
***
Sitä pieni immeinen yrittää saaha jottae haoskaa esille. Slksi yritän kaekkia pölijyyksiä panna eholle. No, eipä nää mun tarinat oo niin merkittäviä, että kantsii suurta halloota nostaa. Kuhan ny postaelee - mitä postaelee. Onhan se itestään selevää - Ei mopolla mahottomija.
***
Maaliskuu jatkuu pakkasen merkeissä. -7.5  näyttää mittari vaikka taivasta peittää paksu pilvi. Hyvä on hiihtäjän hiihellä jos on sukset ja monot ja hiihtohaluja. Saa suksesttomat tyytyä aurattuihin teihin ja kulukija aurattuja teitä ja katuviertä pitkin. Suksilla suihkii mutkat suoriksi ja linnuntietä perille.Tosin linnulla ei oo suksija mutta onpa siivet ja siivet kantaa jos jaksaa räpyttää.
***
Vaen pistetään taas pillit pussiin ja pussinsuu kiinni, kunnes tulee pakottava tarve avata pussinsuu ja voi katella mitä pussiin on kertyny vae eikö sitäkää.