...pittää rakennella, vaekkei nämä värkit oo rapijat. Tahtoo tulla semmosta sekuntaa, vae eikö se määrä korvaa laavun, ennen ihtijään lohuteltiin. Mikksei päje nykkii?
***
Ei kae silloo mittää äärtä eikä määrää tuolla immeisen hölömöyvelläkää. Saateri kun keksitään yhä kovempija liemijä, joella varmasti mennee pöntto sekasi. Hummeettivelli jämähtää pankkuriin, eikä kaveri ällyvä tälle maalimalle mittää.
***
Mikä helevetti se saa yhtymään esimerkiksi noehin huumeissii? Jokkaenen nykyvään tietää mihinkä se takkuuvarmasti johtaa.
***
Pertana kun ne sitte höyryissään on kuin jottae sankareita, tae maaliman omistajia. Pannaan siluvei kaekki mikä ehyttä oli.
***
Kae se raha on suurintekijä joka pitää yllä tuota valtavaa huumehommaa. Oon kahtonu Jimiltä tuota Tulli-sarjaa. Jumankaota koetetaan keksijä vaekka millasta piilopaekkaa nyssyköelle. Jopa nieltään huumepötkyjä. Eikö nuo pölijät hoksaa, että käry käö varasti. On koerat ja huipputekniikka apuna.
***
Vuosia mätkähtää vankeotta, tietää kurijija vankilavuosija, eikä ne tyrmät taija olla mittää luxus lukaaleja, kuten Suomen vankilat.
***
En tosin oo vankilas ollu, mutta töllös ovat näyttäneet, että harva asuu siviilissä niin hyvin, kuin Suomen rangaistusvanki..
****
Lipsahti ny pikkusen sivuraeteelle, vaen haetaneeko? Huomenna jottae muuta.