TÄNÄAAMUNA pittää koettaa häjistellä käärmettä pyssyyn. Homma on kuulema vaekija ja siinä voe kestävyys joutuva hyvinkin pahhaan saumaan. Homma kusee ja se on siinä. Käärme luikertaa tiehesä. Jää vaen pyssy. Koska ei oo kantoluppaa pittää välttää kantamista.Tietysti jos kantomatka on lyhkänen voe konsteilla pelaten saavuttaa mikä on ollut tarkoitus.
***
KIIREITÄ se pitelee. Vaohti on kuin tulipalossa, hommassa jalossa juhulitaan suuressa talossa.Tuskin ehtii kissaa sanua, seon penteleen loeruhäntä. Tiijä sitte häntä millekkä rupijaa, mutta ohan se upijaa jos liivistä repijää hijat.
***
 MONET sijat löytyy sikalassa ja saparo - se kippurassa jos on terve. Suora saparo on tyttösen päässä se letti...naenen petti eikä tahtonu palakkaasa. Muuten kyllä mutta ei sovi, povi silikoonia ja kurvit piilossa... Seon muotija sanovat kurvinaiset. Väheksyen tuhahtavat nejoilla kärpäsläkäässä löytyy. Turhuuven markkinat pyörii ja raha vaihtaa lompakkoa.
***
 EIPÄSITÄ VOI kun ihimetellä jos ihimeen tappaa. Se nappaa sielusta raskaasti jos on ruma ruumis. Voi se olla tosin kauniskin - hymyä huulessa toeselle puolelle mennessä saattaa tulla karhu vastaan. MUtta ei hätää. Kaikkeen löytyy apu. Herra siunaa kasvun ja sadonkorjuu on jumalista touhua. Tunteet velloo itkusta nauruun, mutta komeasti aukenee akateeminen ura jos on päässä ajatusta ja vaikkua kynnen alla.
***
 USSEIMMITEN ei mutta hei! Eihän se niin oo. Kokonaan erilailla jos on suurija vailla, saakin pieniä. Metsässä sienijä mätänemässä. Ei oo korren kantajaa eikä oksan ottajaa. Sossussa leipä lähellä ja kontinsuu kaukana. Maha pullottaa menneenkesän mehuja ja rehuja lautasella pyörittää vege!
***
Halsterissa paistuu huominen päivä. miltä maistuu? Eilinen karvas ja hapan Tuskin iloksi muuttuu kurkkuun juuttuu sitkeä vanha liha. Viha nousee syvältä ja pääsee karkuun. Parkuun puhkeaa eilisen kadottaja. Näin on näppylät ja ajos. Illankajos voi nauttia kesäillan lämmösta ja huitoa! käytä OFFIa se helpottaa painetta lompsassa. Kalliit on hyttysen ininät ja menetetty rauha. -O-‎14.8.2014