Lehmä ammuu mutta ei sojota mihinkään. Ladatut lehmät osallistuu ammuntaan ja suutarit viedään saunan taa. Sauna poltetaan poroksi ja joihkataan kuin poromiehet konsanaan. Kaiken saan, kun tahdon sen...
***
 Ei talvilevolle voi keväällä mennä. Pahkat kasvaa korviin ja muihin reikäpaikkoihin ja siinä sitä sitten ollaan kuin pahkasika jouluaamuna Saharassa.... Eikä nouse nopean mieli. Laskeudu taju tasainen.
***
Joo mie tulinnii siihen tulokseen notta ei pie Peku-parkaa panna lihoksi. Mie paniinnii sen remppaan. Ja hyvä tuo oli kun panin. Tulj tyyvytettyy monijaeta himoja siinä samalla kertoo.Kyllä paneminen kovan onnen voettaa.
***
Jos työ sallia, niin selevitän. Romukuntoon olj piässy Peku - sepä mun runokoni - menemmään hammaskalusto olj aevannii olematon. Teksti ei purassu ennää ku ennen pureskeltua. Ja se asijan irrotteluseola, joka seoloo asijattomuuvet poekkee olj aevan paska. Ruammiit vaen jälellä. Ilimankos se riittikoehin eijoo antanna mittää sykettä Jos jättäsi syvämmen poekkee? Sielu riittäkköön.
***
Tuon pyykkipuolen minä asennan aotomaattitoeminnolla. Ei aena tarvii erikseen likapyykkii valakasta. Montae muuta muutosta tejin. Kiinnitin jatkuuvuuteen erikoesta huommijota. Kyllä Peku astuu jo kivasti, mutta tulokset selevijjää sitte 9kk päästä. Sitte kun sullaa järki jäästä Ja Jouhtenet lentee iliman paetaa. Taetaa tullakki kuuma kesä ja pitkä. MOI ! -O-‎9.‎5.‎2015