ELONMERKKEJÄ!
***
Kuin ohjelmoituna, kellon lähetessä 3. Herra Parkki nykii äijän hereille. Konstit sillä kyllä riittää lannistamaan nukkumishalut. Könyän konneen ääreen ja yritän antaa  elonmerkkejä rakkaaseen YÖKIRJAAN.
***
Täristen sormi etsii näppylää, mutta osuu väärään , siihen naapurinäpykkään, pyyhin poiis ja uusi yritys. Osuu oikeaan mutta painaa liian kauan ja pitkä rivi samaa kirjainta ilmestyy näyttöön. Yksitellen yritän poisttaa liiat, mutta Herra kiusaa ja pitkä pätkä kirjotusta kuolee.
***
En anna periksi vaan sitkeästi tökin uusiksi.. Ja katso ajan kanssa postao etenee ja antaa elonmerkkejä kanssakulukijoelle… Tässä vaeheessa kiitoksensana teillle jotka jaksatte seurata vaivalla synnytetyä tekstiä, virheissä riittää!!!!!!!KIITOS <3 <3
***
Katon ikkunasta ulos auringonensisäteet kultaataustan metsän puut. Koleaa + 10. Moni etsii toppatakkia hyisessä pohjoistuulessa eteen päin tarpomiseen. Mummo selvinny toistaiseksi helpolla - umpihanki puuttuu.
***
Höpinämyllyssä laakerivika.Sanat mulkkaa puolelta toiselle. Sanavarastosta karannu valistuneet yksilöt kesälaitumille ja juhannus on kova sana, votkalla vahvistettuna.. Saa nähä konsa palaavat!
***
Matalapaineet työskentelee kiitettävästi, että meillä surkeaa olisi. Nyrkkipoistia lähettää katkera kansa Ylämummon taivasteltavaksi. Sanktio puree että te nöyrät olisitte. Sateenkaari sopimusen merkkin on sateenkaariporukat ryvettäneet. Vedenpaisumus on lähellä - ölkaamme valppaat!
***
Innokkaalla taivaanrannanmaalarille työtä tyrkyllä, mutta kehtaako se? Tuskimpa vaan. Kalijaa riittää ja sosijaalihuolto soppaa tuo. Antaa tulla vettä tupaan, ponttoonit tilattu.
***
Pois pilattu on pyhät sakramentit. Lapset opetetaan vain ryyppäämään ja puhumaan rumia. Seksiä pennulle suut ja korvat täyteen. Aikuisten leikit on alettava jo varhain, jotta siinä touhussa täydellinen olisi. Orkankeli on puöli ruokaa ja toinen puoli sitten roskaruokaa ja huumetta.
***
Uusi uljas ja valistettu sukupolvi muhii jo koeputkessa.Aah mikä autuus ja auvoinen tulevaisuus onkaan Telluksella v.2500. Ken elää se näkee, tai sitten ei. Kaikki on mahollista!