TALAVIKINHAN tuo alakaa kohta näöttää tapojaan. Entiset kuijjeet ryötällä näöttää olevan. Pakkasata ja pyryä, pyryvä ja pakkasta. Koeta siinä sitte luovia kessään päen turkkihaalareissa fälyjen alla. Jääkarhujen rypypaekka tämmon paremmin kun valakoihosen immeisen.
***
SIINÄ monijaeta kertoja katellaan klasista, ennen ko alakaa räöstäät tippumaan ja täe korvallisella elämään. Pitkässä kuusessa on helteet ja valakijat yöt. On perkele se niin väärin. Vaen yksitellen seon päevät kateltava. Kävi syvin tae matalin.
***
VIRTUVAALISTI aotosta on akselit poikki ja kumit puhki. Syylärissä vuoto, mutta peli vain kulkee. Maailma tarvitsee sirkushuveja. Kuten huomataan viisas on kohta tyhmä. Vieraat vaikenee ja viisaat horjuu , mutta pinnistys ei lopu.
***
ELÄMÄN merella kulkee lentävät hollantilaiset. Purjeet kasassa ja vesilastissa. Kukaan ei sano mitään, korkeintaan tavailee loppumattomia viisauksia joita viisaiden kielestä irtoaa. Tyhymemmät häppeilee tyhymyyttään eikä saa irtopisteitä ja kiintijät ei irtoa.
***
HAAVOSSA haviseva tuuli leyhyttää perseenpyyhettä. Käytettyä kortsua lojuu käytettynä ehkäisyyn. Muutama harhautunut heebo kurkkii ovelta mutta tietopuolinen viisaus tyrmää hänet. Suuret luulot kokevat suuren rommaoksen. Katkerat ilmaisut kieppuvat häkkyröinä pakkasyöhön. Hopeinen kuu katsoo naureskellen pakkastaivaalla.

***

Vaen eikae tässä oo muuta mahollisuutta kun katella päevä kerrallaanja miettijä onko huommenne pouta. Sitähän se pohtii etanakin vaikka sillon aika pieni pää. Mitä miettiikää hevonen? Sa se! Huomiseen! -O-‎25.9.2014