SYKSY!
***
Huolimatts pyhästä äijä istuu sorvin ääressä valmiina häpäseen ihtijään.   Kansa kulkee aseet tanassa valmiina tuhoomaan vieraslajit! Huutia saa jättiputket,  Kanadan majava, jätti etanat, kurtturuusut ja mitä kaekkija niitä onkaa, Matalaksi vaan!! Kumminki joku liito-orava pyssäöttää suurija hankkeitä. riittää ku löytyy sopiva paskakasa. Apuva! Missä mennään?
***
Laolut eijoo vielä veisattu. Kamalat kiistat ettii ratkasuja. Kuka on vahavoilla, se selevinnee.Millon täällä maalimassa muka on jottae yhteishenkijä ollu? Ukkija ja mummaa jokka ovat koettanneet laolaa toesesa suohon. Kuitenkaa siinä onnistumatta. Tarpeeksi ku on alakanu tympiin niin kaveri kylymäksi ja ite kaltereijen taa.
***
Väenämöenenki koitti laolamalla sen Joukon? Vae onnistuko? Mitästä helevetin hulluva. Oli liijan löperöt laolut?Ja miten mullon muistikuva, että Väeski sae sen Aenon hukuttammaan ihtesä. En oo varma ku en oo ikkää Kalevallaa lukenu -Kalevaa toki.
***
Joo, se on syksy nyt ja tässä- Pentele vettä kohta on jo kahalata asti. Kohta suattoo ottaa lunta tuppaan ja jää vielä uloski. Ja pakkasen jämmäöttää että kusi kaarelle jiätyy. Kyllä seon kaohijjaa tämä immeisen elämä. Perkele vituttaaki niin perkelleesti ettei meinova housuihisa mahtuva.Elämä on!!!!!!