FAARI&MUORI
***
MORA käjessä juoksee mummo ja ihmejjen aika antaa papalle kyytiä  papalla vauhti tapissa. Viisari färisee viimestä päivää.  Kuinka käy? Luetaan lehestä. Älkää tehkö sitä kotona!
Se on kovat ajat ja kovat pojat, mutta mummoenergia vie tuhkatkin pesästä! . Mora on ussein pääroolissa tae sitte joku astalo. Se on papan päivät lujetut. Amazoonit nostaa päätään.
***
VOEHAN sattuva mitä vaen. Aenaki mikäli uskoo metijaan niin isolla kirkolla on jatkuvasti jottae kisaelua menossa. Huumehörhöt ei palijo valikoi. Puukkua selekään ja kahavaa myöten.
***
OOTTAKO muuten tavaneet Lyytiä, joka osotteen saatuvaan alako kirijottaan?. Alakuun kun pääsi niin nappasi faarin ja katosi Lontoon sumuun... Tosin vei vaen Faarilta rahat ja matkusti oikeaan osokkeeseensa. Henken säästi! Päästi kumminkin vapaaksi!
***
MUTTA palajaako? Rahat kun on lopussa niin hopussa mummo huomaa tilaisuudensa. Se olisi vikapisto. Faarin päivät on luettu. Se on akuuttia! Kuten jo aiemmin pikkusen ravottelin. Mummot on tänä päivänä säätämätöntä porukkaa.
***
NIINHÄN se kävi faarille, mutta kovastihan tuo jo oli henkilaeta ja muutenki monttukunnossa. Siis kokonaisnäkymää arvoijen ratkasu oli kestävää kehitystä - jopa kierrätystä, Vanahan tilalle puskeotuu aena uutta yrittäjjää, pää eelläpäen enimmäkseen.  Perälauta on tiukasti kiinni, avviisissa kerrottiin.
***
ANNETAAMPA olla taas ja jätetään sana-arkku muhimaan huommista uutta tulemista. Jospa hanasta virtaa raekkaampija juttuja, Ny oli juoksussa toevomisen varraa. Mutta syyväänhän sitä roskaruokaakin. Lisäksi näin pyhänä paras syyvä kevijästi.
***
Kesäki kuuluu petraavan No. Passaa   sehikuha pysysi kohtuu lukemissa, Hirmuhelle kuivattaa papan jos muorin rusinaksi.