-----------------------
Kyllä sitä taas höynäötettään
tavan tallaajaa. Mahottomaksi se mennee tämä eläminen ku ei oekein tiijä ollakko vae eikö olla. Teki niin tae näen tekkee aena väärin noehen tietäväen mielestä.Kannattaakko Rokottajien-vaiko Rokottamisvastaistenpuoluvetta.
****
Tarkotan tätä rokotusbuumija. Mikä piru sen ny hopun paeskasi. Ohan tässä jo vissiin vuosia kaohisteltu ja hirvistelty kuinka se tullee ja tappaa. Se viirus!
***
Toeset hyvät ovat sanoneet että rokotus se vasta tappaaki. Tae jopa kamalampaa tullee kaoheita komplikaatijoeta. Seon vähintäänki ihime jos ei kasva kärsä naamaan ja saparo perseeseen.
***
Nyt ovat jumalattoman riittiset ajat kulumassa. Huoku säelyy jos hyvin käö. Tae sitte jos vaekka viirus kiertää mökin kaokaa niin eihän sitä varmaankaa oo oekija kunnon kansalaenen jos on vaen ölövinä ihimetelly, että mistähän lie kysymys.
***
Pittää kattuva kumpi linija siinä vie voeton. Se jos joku rokottamaton vanahuuttaan kupsahtaa, niin se rokottamis puoluve on saanu vyörynomasen kannattajien siirtymisen puoluveeseen.
***
Rokottamiskielteiset vaatisivat nyt ehottomasti kuolonuhrija sellasesta joka on rokotettu. Kuolemahan ei voe johtuva mistää muusta.? Eihän?
***
Mielenkiinnolla sitä seoraa kumpipuoluve voettaa. Lieneekö niillä rahahommelit kiistapuoluveilla hanskassa. Eihän se niin voe mennä ettei lahajusta? Eihän?
***
Viimeaekona oon käöny jaakopinpaenia, että josko sitteki? En oo ikkää ottanu, Kertokaa hyvät immeiset onko riski kuinka suuri? Ja onko merkitty mies jos ei ota?