PÖTKÖTYSTÄ
***
Tanä aamuna oes Paras ollu potköttää pitkään. Tuntuu että kaikki hommat vastustaa- Pää on tyhyjja ja koortinaatit klimppeinä. Ylimäärästä touhua löyty jopa sumppikeitoksen kehitelyssä. Tästä raportista puhumati! Seon tätä. Ei päevää parempaa. No, jossitella voe kun J:T.Jos sen ohojelmaa ei oes, oes jottae parempaa ohojelmaa. Onneksi on töllössä nappula.
***
Kyllä kae meikäläesen amputoennit pitäs alottee yläpiästä. Tuosta kaolan kohalta. Siinei kummosta linkkuveittijä tarvihteisi ja veren saesi hyvin taltteen. Seon veripalttu kysyttyvä tavarraa Nehän sannoo että. Pojalla polovi paranee. Vuan näkemättä jää sehhii ihime. Onneksi polovi alakaa olla kunnossa. Tuskin kumminkaa paree kun iskällä! Seoli lujajalakanen poeka! Jos polovi alakaa kestää niin nilikat ja lonkat valskaa. Vaen minkä sille palijain käsin voe.Otetaan vastaan kiitellen...Sori!
***
Jopa nyt onnii joku kehittännä ylleisöystävällisen lajin. Nimittäen nakuna mankelilla... Siinei oo palijo toppiinkista hyotyvä jos ei haettaakaa. Lyijyliivi voetasiin toki säätää kielletyksi. Munasillaan pyöränsarviin ja haolikko tannaan. Välliin lämäsee piipun tyhyjiin. Ylleisö pakenee ja maenetta tullee. Silleppä paokuttajalle, Hyvässä lykyssä ilimanen ylöspito ja vaki kämppä.
Ei voe kieltää , haoskan näköstä hommaa. Tässä aevojen valakokankaalla pyöräötin tokumentin. Hyvältä näötti. Kaekkia ne nuo viisaat keksii. (
***
Kohta kae seon Linnankutsuilla pukkeotumis sääntö: Asu ei pakollinen. Mahtas siinä töllön eessä riittää töllääjää? Selostajat kertosi yksityskohtia...ai että! Sivijänä poekana himmennin ratekiset paekat. Ei silimä tohtinu kattuva minne vaan...Siitä hyvä laji ettei oesi vanahat pellaajat viemässä paekkaa nuorilta. Kaonis on kuolla joikkojen eessä.....PÖTKÖTELLÄÄN!